jak myslicie jak to jest ze wzrostem w sztukach walki? lepiej byc wysokim czy niskim?
Lepiej jest byc wysokim : ma sie wieksza mase (mozna miec

Lepiej jest byc niskim : jest sie szybszym (mozna byc

Napisano Ponad rok temu
jak myslicie jak to jest ze wzrostem w sztukach walki? lepiej byc wysokim czy niskim?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm ... qrna ta szybkosc mi nie lezy ... dlaczego duzy ma nie byc szybki .. misman przekreslasz marzenia duzych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja widzialem pare walk (takich uliczno dyskotekowych :>) w ktorych brali udzial niscy (ale tacy mocno zbudowani) kolesie i wysocy (tacy troche chudziutcy). Zazwyczaj ci niscy dawali ostro tym wysokim. Moze to byl przypadek ze tak to wyszlo, ale zazwyczaj jak ten niski juz wyprzedal pierwszego strzala to tamtego zawijalo, lecial taki ostry kop na dol nogi coby wyciac chwasta, potem albo dosiad i rzeznia albo butowanie. Ja np mam 180cm wzrostu i waze ok 85kg. Czasem robie sobie takie sparingi z kumplem (nie cwiczymy zadnych sztuk walki) na rekawice bokserskie. On ma z 190cm i wazy tak na oko troche mniej jak 70kg. Ma dlugie lapy, to fakt ze ciezko do niego dojsc, ale jak juz wpadnie jakis ciosik to nie mam z nim co robic :> Zazwyczaj ten jeden starczy, a i tak nie jest z calej pary wprowadzany bo mu obiecalem ze tak nie za mocno go bede tlukl. Ale jeden koles, z ktorym chodze na silownie (waga - moze z 5 kg lzejszy) wyzszy odemnie z 5, 6 cm, sila taka jak moja, to z nim juz nie jest tak swietnie. Zazwyczaj ja laduje na glebie po jakims lewym czy prawym prostym. Tak wiec wiesz, moim zdaniem bardziej niz wzrost liczy sie waga i sila, ale oczywiscie czlowiek ktory jest Twojej wagi i sily a wyzszy to nieciekawa sprawa :> Wtedy zaczyna sie odpowiednia technika, zaciecie i inne wrodzone lub wyuczone zdolnosci :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu