Czy jesteś wierny stylowi, od którego zaczynałeś?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nadal ćwiczycie to samo, to co was przy tym trzyma?
Napisano Ponad rok temu
A Ty zrezygnowałeś kiedykolwiek z karate, slaszysz? Chociaż na jakiś czas? W sumie to można ćwiczyć dwie rzeczy na raz...
Coś nowego i swoją starą sztuke.
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, żeby ćwiczyć. Poza tym, czy ja napisałem, że nie poznaje innych? Z drugiej strony nie każdy ma tyle czasu, żeby ćwiczyć kilka rzeczy naraz...Chybe w sztukach walki chodzi właśnie o to, by poznawać tez nowe style.
A Ty zrezygnowałeś kiedykolwiek z karate, slaszysz? Chociaż na jakiś czas? W sumie to można ćwiczyć dwie rzeczy na raz...
Coś nowego i swoją starą sztuke.
A czy zrezygnowałem? Jak byłem kontuzjowany albo chory.
Napisano Ponad rok temu
kiokushin i w tym samym czasie kick/thai
kungfu - hun gar, pak hok, nan bei, san "show" , tai chi
aikido - 1 miesiąc
gosoku ryu
teraz zaczynam ryu te
nie wymieniełem kilku rzeczy o które sieobiłem :-)
Napisano Ponad rok temu
No i w konsekwencji mam wrazenie, ze moj poprzedni trener troche mnie znielubil (gdy sie dowiedzial) i traktuje mnie troche chyba jak zdrajce stylu... W sumie szkoda, jakkolwiek nie zamierzam sie jakos specjalnie tym zamartwiac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaczynalem od shotokanu, pozniej czlowiek podrosl i zaczal kombinowac cos w strone "skutecznosci" i przenioslem sie na goju ryu- nie zaluje i dobrze wspominam. A teraz thai box i troche kulania raz w tygodniu.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Potem przerzuciłem sie na kyokushin (czestotliwosc treningów była znacznie wieksza) z zamiarem ze jak troche podrasuje ciało (wzmocnie, rozciągne, nabiore siły) to wruce ale jakos niewruciłem i zostałem przy kyoku. Jakis czas temu (przed wakacjami jakos tak) sensej zauwazyl ze jak sie nas podczas kumite sciagnie do parteru to sie gubimy wiec załatwił nam w ramach karete 1 dodatkowy trening bjj i boksu tygodniowo.
Napisano Ponad rok temu
Seiryuu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcialbym sprubowac shidokan ale troche za daleko mam (z tego co wiem najblizej mam w katach ale to ponad pol godziny autobusem w jedna strone a ja czasu za bardzo nie mam ) albo zahaczyc o bjj ale na razie za duzo nauki mam zeby zaczynac cos drugiego :roll:
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...mozna poznac wielu ciekawych ludzi z 230 klubów w kraju
Jestes nie do przebicia karateka rotfl
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak masz tak na treningach - to współczuję .
Jeżeli nie to się ciesz.
U mnie teraz nie ma takiej powagi ale wszyscy z zapałem trenują i wygupiają się w dobym momencie ,kiedy to nie przeszkadza w treningu- co daje troche swobody które przecież tak cenimy !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ROYAMA I KAZUMI ODCHODZĄ Z IKO MATSUI
- Ponad rok temu
-
Co to jest CLICKER ?
- Ponad rok temu
-
Leo Lipinski
- Ponad rok temu
-
Virtual Reality, czyli co by było gdyby...
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator
- Ponad rok temu
-
Wado-ryu
- Ponad rok temu
-
Rezygnacja z moderownia działu karate
- Ponad rok temu
-
Shidokan na nowym forum