wędka czy strzelba ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale była za to smieszna sytuacja na lotnisku w Rębiechowie koło Gdańska kiedy to panowie z obsługi celnej jakos dziwnie przeglądali nasze pokrowce na drewniaki :?
W klubie większość ma własne szafki w których trzyma się tego typu zeczy... więc podobne przygody raczej nie mają miejsca...
Napisano Ponad rok temu
Jasne, ja zwsze troche ryb ze soba niose, czesto uda mi sie troche sprzedac - i juz mam kase na treningi
a co wczesniej te ryby kradniesz? czy lowisz na jo? i na jaka przynete? 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- panie.. co sie dziej.. kika minut temu szła tędy cała grupa z takim pokrowcami co sie dzieje ? Wojna?
- Nie.. spokojnie.. Mistrzostwa Europy w wedkarstwie..
Po czym obraz ulgi odmalowal sie na twarzy tubylca.. i pozeglował w swoja strone .. a ja do hotelu i na kawe do Duetu..
Napisano Ponad rok temu
czasem jak jade z rodzicami na ryby to biore patyki by ciut pocwiczyc w lesie co konczy sie komentarzem "...wozic drewno do lasu" hmm ale lepiej niech mysla ze wedka niz kij bo to dla ludzi raczej ciezkie do zrozumienia ... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostałem zatrezymany policjant zerka przez szybę na tylne siedzenie (leżał tam sprzęt w pokrowcu) i pyta co to jest i czy może to jest właśnie wędka. Ja całkiem bez zastanowienia powiedziałem że to broń i w tym momęcie policjant wykonał jakmś dziwną technikę a leżałem twarzą 5 cm.od gleby.Od tego momętu zawsze uważam na słowa.
Ciekawe masz ostatnio przygody....hehe rotfl
Napisano Ponad rok temu
a ja z ludzmi z shudokanu biegalismy z mieczami po centrum Nottingham (Anglia) w strojach ze sredniowiecza.. i jakos nikt nie zwrocil na nas uwagi! 8O
Napisano Ponad rok temu
po co ci aikido jak cie byle policjant bije ?całkiem bez zastanowienia powiedziałem że to broń i w tym momęcie policjant wykonał jakmś dziwną technikę a leżałem twarzą 5 cm.od gleby.Od tego momętu zawsze uważam na słowa.
Napisano Ponad rok temu
a ja z ludzmi z shudokanu biegalismy z mieczami po centrum Nottingham (Anglia) w strojach ze sredniowiecza.. i jakos nikt nie zwrocil na nas uwagi! 8O
[/quote]
Cos taki zdziwiony?, oni tam nadal zyja w sredniowieczu cywilizacji, maja nawet krolowa rotfl musisz przyznac, ze normalne to nie jest, co?[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Cos taki zdziwiony?, oni tam nadal zyja w sredniowieczu cywilizacji, maja nawet krolowa rotfl musisz przyznac, ze normalne to nie jest, co?[/quote][/quote]
Oj Szepan Szczepan, Chłopakowi dopiekasz, a sam kto mi z dumą prezentował ogrody królewskie w Brukseli i jako niechciany poddany króla kiblował parę latek :wink: Ma się króciótką pamieć co
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś chodziłem z treningu na trening w keikogu i hakamie, było blisko i nie było czasu na przebieranie się - nakładałem kurtkę, brałem rzeczy i szedłem, ludzie myśleli że jestem księdzem i wołali do mnie "niech będzie pochwalony" :rocol: pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krótka relacja ze stażu z sensei S. Benedetti
- Ponad rok temu
-
tai - sabaki
- Ponad rok temu
-