Adam znów lata.
Napisano Ponad rok temu
Może dlatego że nie wygrał, taka cisza. Ale ja i tak się cieszę , bo juz na początku sezonu widać że praca całej ekipy nie idzie na marne i jeszcze będziemy się cieszyć ze zwycięstw Adama. I młodzież, wygląda na to że w końcu cos sie rusza, oby tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie płacz, kulturystyka to nie jedyny sport w którym mamy mistrzów a nikt poza "środowiskiem" o tym nie wie (nawet że lotnictwo jest sportem 8O )A mnie nigdy malysz nie podniecal. Wkurza mnie to ze takiego piurnika pokazuja co daleko lata, a np mistrzostw swiata czy europy nie pokarza zazwyczaj. A jak Mariusz Strzelinski wygral i mistrza swiata i europy to nawet sporcie nie podali wzmianki o tym. Ehhhhh, a to przeciez wielki sukces. Mamy teraz jedna z najmocniejszych reprezentacji kulturystyki na swiecie a wszyscy w to wbijaja. Tylko pilka nozna i skoki narciarskie. Bleh. Jestem zdegustowany :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pod koniec pucharu będzie 50 :wink:
Dobrze jest, chociaż on sie pokazuje. Inne reprezentacje mają raczej wyrównany poziom a jak by nie Adam to by ludzie nie wiedzieli że wogóle Polacy skaczą.. 8)
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie osobiscie sportem nie jest nic w czym nie bierze udzialu fizyczny wysilek (np. szachy).
Ale mi sie teraz naraziles
Nic dziwnego ze potem tylko docenia sie pilke nozna. Myslenie nie jest w cenie.
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pa pa Panie Boniek
- Ponad rok temu
-
MA a kondycja.
- Ponad rok temu