Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I na to tutaj liczmyVOVCHANCHYN
Z tymi kilkoma technikami to się z tobą zgadzam. Sam trenowałem kiedyś Kyokushin i co? nic w nim nie znalazłem, poza brakiem metodyki treningu, brakiem wiedzy, sportem i komercją. Dla mnie to Kyokushin wogóle nie powinno się nazywać karate. Odnośnie walki realnej to niema co dyskutować o stylach nastawionych na sport, gdzie trening podpożądkowany jest pod zawody.![]()
Pszepraszam jeżeli kogoś obraziłem, ale to tylko moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
ale to tylko moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O jak miło. A myślałem, że tylko my jesteśmy tak po^^^^^iApropo urozmaicen w sobote mielismy rozgrzewke, kihon, kata, kihon na dworze (tak tak z samych kimonach przy -15), potem znowu troche kihonu na sali.
Napisano Ponad rok temu
O jak miło. A myślałem, że tylko my jesteśmy tak po^^^^^i
![]()
Napisano Ponad rok temu
Cwicze to kyokuhin juz pare lat i stwierdzilem ze jedyne co jest w tym stylu skuteczne to mae-geri,mawashi-geri.low kich i ushiro mawashi czyli 4 ciosy... kyokushin w konfrontacji z przeciwnikiem jest beznadziejne ,jesli nie umiesz mocno przywalic i jesli nie masz pojecia o parterze-GINIESZ,chyba ze sie bijesz z 60 kg gosciem.
Zgadzacie sie ze mna?
Napisano Ponad rok temu
Cwicze to kyokuhin juz pare lat i stwierdzilem ze jedyne co jest w tym stylu skuteczne to mae-geri,mawashi-geri.low kich i ushiro mawashi czyli 4 ciosy... kyokushin w konfrontacji z przeciwnikiem jest beznadziejne ,jesli nie umiesz mocno przywalic i jesli nie masz pojecia o parterze-GINIESZ,chyba ze sie bijesz z 60 kg gosciem.
Zgadzacie sie ze mna?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu