Kastet
Napisano Ponad rok temu
K... panowie wyzwania to sa na ringu, matach etc. A na ulicy to jest zwykle kozaczenie i przestepstwo!
Jedyni ludzie, ktorzy chodza po ulicach w bialy dzien "rozbujani", ze spojrzeniem typu - "ktory mi k... podskoczy!", to sa w Londynie - Polacy i reszta z bloku wschodniego. Z kilometra tych pajacow mozna zauwazyc, po tym i po niesmiertelnej "polskiej" modzie - ogolony leb i dres, tandetne tatuaze i czesto bicepsy na sterydach. A pozniej im sie marszcza dupy, jak ich dojada mlodzi czarni, ktorzy maja w d... gabaryty, a w rekach ostre kuchenniaki.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Kiedy ktos ma palke to musi ja wyjac, rozlozyc etc.- trudno jej nie zauwazyc (i wtedy spier***). A kastet w kieszeni na lapke i strzal. Dlatego osobiscie jestem zwolennikiem delegalizacji kastetow.
A ja przeciwnikiem, z tego samego powodu
Napisano Ponad rok temu
30zł to by wychodziło prawie tyle samo, bo ja moge miec za 40. Mi chodzi o konkretnie ten egzemplarz co wskazałem, ceny tez są rózne.
Napisano Ponad rok temu
Od czasu do czasu u góry pojawiają się pomysły zakazu noży, więc to tylko kwestia czasu, kiedy taki zakaz zostanie wprowadzony. Zapis o broni białej w ustawie o broni i amunicji jest bardzo liberalny, jeśli porówna się go z prawem w innych krajach.jakoś żaden z baranów z góry nie wpadł aby tego zakzać boto tylko nóz...
Napisano Ponad rok temu
wiem, ze jest nielegalny (chyba tez to napisalem w poscie)Juz sa nielegalne ...
K_P - nie mowie o honorze ulicznikow etc. oczywiscie, chodzi mi o sytuacje, kiedy startuje do Ciebie jakis typek i poprostu zaczynasz sie z nim lac bo wiesz, ze jest jeden, bo trenujesz, bo zalpal za tylek twoja panne itp itd
Napisano Ponad rok temu
Co z tego jak całe prawo o broni to kontynuacja praktycznie tego z PRLu gdzie na pierwszym palnie jest uznaniowośc policji i kompletna bezprawna samowola :roll:Zapis o broni białej w ustawie o broni i amunicji jest bardzo liberalny, jeśli porówna się go z prawem w innych krajach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Czechach rozumiem mozna kastet kupić w sklepei legalnie, tak? :-)
Napisano Ponad rok temu
Dlatego napisalem
Mozna byc co najwyzej zwolennikiem legalizacji skoro sa juz nielegalne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo nawet w sklepikach szkolnych... :roll:
ludzkość stanęłaby w miejscu, bo 98 potomstwa z dnia na dzień by wymarło
Napisano Ponad rok temu
Nic by się nie zmieniło. Kamieniem też można kogoś łatwo zaciukać i jakoś nie widzę, żebyśmy się wszyscy zabijali...
Napisano Ponad rok temu
Tak z pewnością odrazu by tak było, no bo przecież fizycznie nie da sie zabic czymś co nie jest z myslą o tym stworzone lub zakwalifikowane jako broń przez mądrych inaczej polityków A ja słyszałem że w Wisle to wileoryby mają pływać... w tv tak mówili co Ty na to>? idziesz je pooglądać? w końcu klimat sie ociepla i w tv tak mówią to pewnie za niedługo sie pojawiaw kiosku takie plastikowe, za 5 złociszy xD
albo nawet w sklepikach szkolnych...
Napisano Ponad rok temu
Ale gdyby podawali im kastety, które są do tego stworzone, na srebrnej tacy to śmiertelność by wzrosła, o 70-90% w różnych środowiskach ( co najmniej)
Napisano Ponad rok temu
każdym przedmiotem da się bez problemu zabić, to oczywiste.
Zabij mnie bez problemu bananem
Ale gdyby podawali im kastety, które są do tego stworzone, na srebrnej tacy to śmiertelność by wzrosła, o 70-90% w różnych środowiskach ( co najmniej)
Gdyby każdy człowiek dostał kastet to prawdopodobnie śmiertelność spadłaby.
Napisano Ponad rok temu
Zabij mnie bez problemu bananem
SIERŻANT
Przepraszam, Harrison. Zaatakuj mnie tym bananem!
(przyjmuje pozycję obronną)
No już! Z pełną brutalnością!
(Harrison podchodzi niepewnie)
Nie tak! Bardziej z życiem, na boga! Trzymaj tego banan przyzwoicie! A teraz zaatakuj mnie! No już, człowieku!
(Harrison z uniesionym do góry bananem i dzikim wrzaskiem rusza na sierżanta, który bierze rewolwer i strzela; Harrison pada martwy; sierżant odkłada rewolwer)
A teraz...
(podnosi banana, który wypadł Harrisonowi z ręki)
A teraz zjadam banana!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SZKOŁA KEN JITSU
- Ponad rok temu
-
jak strzelać zimą w rękawicach...
- Ponad rok temu
-
-ŻW-
- Ponad rok temu
-
Katana!!!
- Ponad rok temu
-
Kijki do escrimy
- Ponad rok temu
-
Noszenie pistoletu przeładowanego i nie przeładowanego.
- Ponad rok temu
-
Jak podrasować starą wiatrówkę?
- Ponad rok temu
-
Palka teleskopowa
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś wie gdzie w wawie mozna trenować iaido?
- Ponad rok temu
-
Nowy sklep z nozami i wiatrowkami w Warszawie
- Ponad rok temu