Joging
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja biegam w lato - w zime .. pogoda wplywa tylko na to czy wkladam bluze z kapturem czy nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak wogóle, motywacja jest najgorsza... mi się też nigdy nie chce, ale jak mus to mus.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taa naprzykład zaliczenie biegu na 2 kilosy to dla mnie odpowiednia motywacja. :-)A znacie jakis sposob zeby sie zmotywowac do biegania? :> Bo mi sie nigdy nie chce...
Napisano Ponad rok temu
Ja przykladowo biegam sobie po lasku ... a potem na tarasie widokowym robie sobie kata ... i jest swietnie. Na swiezym powietrzu i tylko czasem zblakani biegacze popatrza sie dziwnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z mieczem ... hehehe... jakis czas temu trenowalem na tymze tarasie z lancuchem po biegach terenowych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tych co mowia , ze mnie pojebalo to jebie rowno. Przynajmnie nie umre za szybko ... chyba , ze z wycienczenia. Hehe.. teraz kiedy jestem "no smoking" rozkrecam sie jak dziad na karuzeli by zapelnic czas cwiczeniami.
Napisano Ponad rok temu
Bieganie po omacku rozwija sztukę unikania zaskakujących ciosów - intuicja, tzrecie oko itd...
Napisano Ponad rok temu
Dlatego nie biegam pomiedzy niskimi drzewami ... szkoda oczu.co do biegania po asfalcie to należy uważać, kolana mamy tylko dwa.
Bieganie po omacku rozwija sztukę unikania zaskakujących ciosów - intuicja, tzrecie oko itd...
Napisano Ponad rok temu
I dobrze.OK! Dzisiaj biore maczete na plecy i biegne wieczorkiem do lasu.
Ja tez tak robie czasami. Tylko plecak musze brac wtedy ( dobrze , ze maly mam bardzo ). Wiesz policja nie rozumie czemu biegasz po lesie z maczeta na plecach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Therma Pro.
- Ponad rok temu
-
Jesienny spadek formy.
- Ponad rok temu
-
Jumpingi
- Ponad rok temu