Co robic???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie bo wkoncu sie nie dowiedzialem niczego konkretnego .Tafia przeciez sex to nic wstydliwego...to był żart i juz koniec nad tą trumną bo to nie na temat.. :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Ja też jestem z Sosnowca i już słyszałem o siedmiu zabitych dziewczynach, a i tak wszystko rośnie, ta znaleziona koło Farmakonu miała niby odcięte ręce, a wcześniej tylko była cała pocięta, ta z Galeri od nerki to już słyszałem że dwie jej wycieli... no paranoja.
Chociaż o tym facecie to pierwsze słysze 8O
Panczo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Katana jest legalna to to tez.
co do tej legalności to nie jestem pewny, ale mnie niebiescy zawinęli po tym jak postraszyłem właśnie czymś takim paru ludków na dworcu w Poznaniu. Pogadaliśmy i mnie puścili. :-)
Co do wariata z kosą - tamci jak zobaczyli co wyciągam nie czekali tylko dali nogę- też bym tak zrobił. Pozdro from Szczecin :-)
Napisano Ponad rok temu
Srubokret jest narzedziem .. ale jesli zaklujesz nim kobiete a drugiej bedziesz trzymal przy szyi i znajdzie cie policja to uznaja to za narzedzie zbrodni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coz ... gdy widzisz goscia straszacego innych mieczem, niewazne z zamiarem uzycia czy tez nie ( to jest do sprawdzenia na potem) to bedac funkcjonariuszem twoim obowiazkiem jest sprawdzic co sie dzieje - wariatow nie brakuje.fakt tu masz rację -łazić z czymś takim można, dopóki nie trafisz na przewrażliwionego niebieskiego smerfa. :-) :-) co do próby użycia to jest tak że jak masz dobrego papugę w sądzie to racja jest po twojej stronie.
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak przeżyć niebezpieczne spotkanie ze zwierzętami?
- Ponad rok temu
-
Przejażdżka z dresami, czyli powrót do domu inaczej
- Ponad rok temu
-
Zadyma w kolejce.
- Ponad rok temu
-
w obronie kopanego..."na każdy temat"
- Ponad rok temu
-
wysadzony z auta