Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co robic???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

budo_marta
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1028 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

Re: Co robic???
Niech sie wstydzi ten co mu sie kojarzy :P
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tafia przeciez sex to nic wstydliwego...to był żart i juz koniec nad tą trumną bo to nie na temat.. :2gunfire:
  • 0

budo_ahwar
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 101 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_cougarr napisał

Tafia przeciez sex to nic wstydliwego...to był żart i juz koniec nad tą trumną bo to nie na temat.. :2gunfire:

Wlasnie bo wkoncu sie nie dowiedzialem niczego konkretnego .
  • 0

budo_marta
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1028 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

Hmm jakbys nie zawazyl to co pisalam bylo zartem i skonczylam dyskusje na tem temat juz w poprzednim poscie.
  • 0

budo_gelo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 212 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

radziłbym jednak nie strugac szeryfa i przed szalencem z nozem spieprzac w dlugą
  • 0

budo_panczo
  • Użytkownik
  • Pip
  • 40 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ahwar, przecież nie można wieżyć wszystkiemu co mówią, podejrzewam że jak go spotkasz to się nie przedstawi ;) .
Ja też jestem z Sosnowca i już słyszałem o siedmiu zabitych dziewczynach, a i tak wszystko rośnie, ta znaleziona koło Farmakonu miała niby odcięte ręce, a wcześniej tylko była cała pocięta, ta z Galeri od nerki to już słyszałem że dwie jej wycieli... no paranoja.
Chociaż o tym facecie to pierwsze słysze 8O

Panczo
  • 0

budo_ahwar
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 101 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mam kumpla co jego stary jest w krimanalnej i tak podobno bylo.
  • 0

budo_natalia
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a mi sie podobaly te sztyletki w Krakowie! fajne
  • 0

budo_marcin954
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2861 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

budo_dzikki napisał

Katana jest legalna to to tez.

co do tej legalności to nie jestem pewny, ale mnie niebiescy zawinęli po tym jak postraszyłem właśnie czymś takim paru ludków na dworcu w Poznaniu. Pogadaliśmy i mnie puścili. :-)

Co do wariata z kosą - tamci jak zobaczyli co wyciągam nie czekali tylko dali nogę- też bym tak zrobił. Pozdro from Szczecin :-)
  • 0

budo_dzikki
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1335 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mylisz pojecia - jak bedziesz chodzil z katana to nic ci nie zrobia ale jak bedziesz latal z nia za ludzmi czy tez grozil uzyciem to juz jest niedozwolone.

Srubokret jest narzedziem .. ale jesli zaklujesz nim kobiete a drugiej bedziesz trzymal przy szyi i znajdzie cie policja to uznaja to za narzedzie zbrodni.
  • 0

budo_marcin954
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2861 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

fakt tu masz rację -łazić z czymś takim można, dopóki nie trafisz na przewrażliwionego niebieskiego smerfa. :-) :-) co do próby użycia to jest tak że jak masz dobrego papugę w sądzie to racja jest po twojej stronie.
  • 0

budo_cougar
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1675 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

smerfy nie sa aż tak wrażliwe jak sądzisz marcin...możesz sobie tę katane nosic jak ci wygodnie albo jesli ci niezbędnie konieczna tylko nie staraj sie nią machać ludziom przed nosem...
  • 0

budo_dzikki
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1335 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_marcin954 napisał

fakt tu masz rację -łazić z czymś takim można, dopóki nie trafisz na przewrażliwionego niebieskiego smerfa. :-) :-) co do próby użycia to jest tak że jak masz dobrego papugę w sądzie to racja jest po twojej stronie.

Coz ... gdy widzisz goscia straszacego innych mieczem, niewazne z zamiarem uzycia czy tez nie ( to jest do sprawdzenia na potem) to bedac funkcjonariuszem twoim obowiazkiem jest sprawdzic co sie dzieje - wariatow nie brakuje.
  • 0

budo_marcin954
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2861 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tutaj dochodzimy do kwestji czy ten gość łażący po ulicach z mieczem tylko straszy ludzi czy też ma w planach coś innego, po za tym wszystko zależy od interpretacji tych przestraszonych. Można wyciągmnąć mieczor by pokazać kumplowi ( załózmy że ktoś tak robi) a facet z boku powie że ten many z tasiorem czciał go zarąbać, co w nie których przypadkach byłoby słuszne :D generalnie jednak probemów nie ma, paru moich kolesi bawiło swego w LARP-a (* Szczecin by Night), biegali, machali ciężkimi mieczami na ulicy pośrodku nocy i nie było z tego powodu problemów.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025