Therma Pro.
Napisano Ponad rok temu
Oj, widze ze dowcipy sie Ciebie misman trzymaja.
Dobrze, dobrze, bardzo dobrze. Zo zobaczenia wieczorkiem. :twisted:
:wink:
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, dobrze, bardzo dobrze. Zo zobaczenia wieczorkiem. :twisted:
:wink:
8O :shocked!: przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze zastanawiam się jak widze napakowanego chłopaka ile w nim siedzi chemii i kiedy to z niego wyjdzie
No coz, dosc latwo jest odroznic kogos kto "nadmuchal" sie chemia, od czlowieka uzywajacego jej w sposob swiadomy, w celu osiagniecia celow, czy to sportowych, czy prywatnych. Szczerze mowiac, nie bardzo rozumiem to cale oburzenie. Jak rozumiem, lord wyznaczyl sobie jakies cele i chce je wspomoc przez uzywanie Thermy. Co do dopingu ... Lord, zamierzasz startowac w jakichs zawodach ?
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
zawsze zastanawiam się jak widze napakowanego chłopaka ile w nim siedzi chemii i kiedy to z niego wyjdzie
Sadzisz, ze te dwa tematy sa rownowazne.. ? :roll: To tak jak ja sie zastanawiam, jak wyglada dziewczyna, gdy zmyje makijaz... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak rozumiem, lord wyznaczyl sobie jakies cele i chce je wspomoc przez uzywanie Thermy. Co do dopingu ... Lord, zamierzasz startowac w jakichs zawodach ?
Wojtek
Dobrze zrozumiałeś. Cele i nic poza to. Żadnych przegięć. A w zawodach nie zamierzam startować...
Napisano Ponad rok temu
Therma Pro podobno ma byc zastepstwem normalnym klemu chociaz nie wiem bo nie mialem w reku.
zastępstwem czego...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
59zł - Therma Pro with Silda Cordifolia
79zł _ Therma Pro with Ma Huang
heh czyżby Silda Cordifolia znaczyło folia, a Ma Huang - słoik?!, brzmi troche idiotycznie. żadnych różnic w składzie? jeśli nie to po co płacić 20zł za słoik skoro można sobie przsypać do takiego po drzemie 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja mam tą za 79 zł.
Napisano Ponad rok temu
a co to jest ten klem?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jesienny spadek formy.
- Ponad rok temu
-
Jumpingi