Przejażdżka z dresami, czyli powrót do domu inaczej
Napisano Ponad rok temu
Otóż streszczę ją maksymalnie, bo to pryszcz... Wychodzę sobie z agola wieczorkiem, zchodzę po schodach a na dole 2 kolesi z 4paskami stoi...
"Gdzie k**** idziesz" i takie tam texty bez ładu i składu. Zwykle w takich sytuacjach nogi mam z waty i zaczynam się pocić, ale wtedy o dziwo czułem 0 strachu 8O !! Rzuciłem w ich kierunku kilka pogardliwych zdań, zgadałem do przechodzących obok lasek i... kompletnie ich olałem .
Ale to małe piwo... Opowiedziała mi przygodę jej kuzyna (jakieś 17-18 latek), co z budy w biały dzień wracał.
Idzie sobie skejcik, aż tu nagle z krzaków wyskakuje 2 pasiastych 8O . Jeden w łapie trzymał dość spory scyzoryk. Akcja standadowa-komórka, portofillo, cd-man poszły się *****, a i po buzi tyż zebrał. A jak kolesie już chcieli odejść, to zaczął ich prosić, żeby chociaż kartę sim mu oddali :? ... A oni za to sprali go po raz drugi :twisted: . Jakimś zbiegiem okoliczności zajrzeli do odtwarzacza cd. W środku siedział kaliber44. Rzucili mu cdekiem w twarz i dostał po mordzie po raz wtóry. Stwierzdzili, że się z nim zabawią :twisted: i wciągnęli gościa do skm-ki. Przewieźli go parę stacji, po czym uprzejmie oznajmili, że jeśli doniesie o tym zdarzeniu policji, to ich qmple pociachają go (mieli przecież legitymację). Chłopak pewnie teraz po ulicy się boi chodzić...
Co o tym wszystkim myślicie
A koleżanka pytała się jak się nauczyć bić najszybciej i tak, żeby mieć twarz w 1 kawałku - krav-magę poleciłem hehe.
Napisano Ponad rok temu
Co do sytuacji to chyba dość często się zdaża - trafił na 2 debili którym się nudziło i chcieli się zabawić czyimś kosztem :? A to że próbował z nimi gadać to najgorsze co mógł zrobić :roll:
Napisano Ponad rok temu
A koleżanka pytała się jak się nauczyć bić najszybciej i tak, żeby mieć twarz w 1 kawałku - krav-magę poleciłem hehe.
kb, jak sie fulla boi to light or semi, jak ma kasę i chęci to bjj.
A myśleć nie ma co. Sk8 troche niezbyt bystry był że z dresami sie targować zaczął.
Pzdr
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj (link znajdziesz w Samoobronie kobiet, "Artykuł Pawła Droździaka (Fedrusa) w Gazecie Wyborczej). Jest coś o uważności i odcianiu się od świata walkmanem czy CD. Dużo przygód można uniknąć przez "paranoiczne" myślenie, mimikrę itd.Co o tym wszystkim myślicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lubie sluchac muzyki z filmikow z sherdoga
_________
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Leci sobie nietoperz, leci, aż tu nagle łup . Po chwili się ocknął, patrzy do góry... "Ja się przez tego pieprzonego walkmana kiedyś zabiję..." 8)
Napisano Ponad rok temu
- nieee synku.. :? to NIEtoperz
- nie? to jak nie toperz to co ?
Napisano Ponad rok temu
- niee.. sytnku to NIEdzwiedz
- nie? to jak nie dzwiedz to co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma litości dla sqrw**** :twisted: :twisted:tak, student powinien pomyslec i polamac napastnikowi lapki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poklonDOBRY DRECH TO KALEKI DRECH.
Napisano Ponad rok temu
Kaleki A nie lepszy jest martwy :wink:Zdecydowanie DOBRY DRECH TO KALEKI DRECH.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zadyma w kolejce.
- Ponad rok temu
-
w obronie kopanego..."na każdy temat"
- Ponad rok temu
-
wysadzony z auta
- Ponad rok temu