Jesienny spadek formy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Jakie macie sprawdzone sposoby na pokonanie spadku formy?Kolejny raz cos takiego mnie trafia i jakos nie moge sobie z tym poradzic.Wiem , ze z czasem przejdzie , ale szkoda mi tych kilku tygodni , bo teraz nie moge wykrzesac z siebie wiecej energii.....Na treningach brakuje mi tej werwy jaka mam w innych porach roku.Trenuje najwyzej na 70% swoich mozliwosci , a na dodatek koncentracja nie ta i przez to wiecej strzalow wylapuje ehhhhh....
hehe, witam w klubie - patrz mój post na KARATE
Napisano Ponad rok temu
Kasiu, czy jak będę łykał witaminki to na masaż się załapię?Hmm ja radze jakis zestaw witamin i trochę reklasu ciała - masaż!!!
Napisano Ponad rok temu
A sam nie potrafisz?Kasiu, czy jak będę łykał witaminki to na masaż się załapię?
Napisano Ponad rok temu
Kasiu, czy jak będę łykał witaminki to na masaż się załapię?
Jasne Na nastęnym zlocie sklepie Ci plecki, że aż wióry będą lecieć :wink:
Pozdraiwam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Kasiu, nie doczekam - uschnę
Napisano Ponad rok temu
A po drugie to trzeba albo przezyc jakos. jednak trenujac ciagle (tyle ze nie zawsze sie chce) jak pogoda i ogolny nastroj ma sie spiepszony.
Bo po drugie nie unikniesz tego jesli w lecie caly dzien cos robiles a teraz co? Kiepska z tym sprawa w ogole. Jednak dobrze jest ciagle cwiczyc choc moze malo ale przynajmij jak pogoda wroci to sie bedzie mialo lepsze okazje na dworze. Przeciez trudno jest np.jezdzic na rowerku wiele kilosow jak pada.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie to powoduje ze dinozaury przestaja przychodzic, ale za to jak sie zacisnie zeby przez pierwszy tydzien czy dwa to potem forma jakby wraca. No, ale to nalezy tez do hartowania ducha wojownika, nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas sa treningi 2 razy dziennie co najmniej(oraz w sobote i niedziele), wiec jakbys miala trudnosci ze znalezieniem czegos konkretnego u siebie to sie przeprowadz do nas :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jumpingi
- Ponad rok temu
-
Papierochy
- Ponad rok temu
-