jak wracaci edo formy po przerwach w treningach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nietety moje ostatnie trenowanie jest takie ze wychodze z roboty o 18-19 a trening juz trwa wiec mam jeden trening w tygodniu góraA moze za szybko wrociles do kumite? Po tekiej przerwie samo bieganie nie zalatwi szystkiego wydaje mi sie ze to kwetsia "wkrecenia sie w trening" jak bedziesz trenowal ciezko i uczciwie to za miesiac bedziesz jak kilka miechow temu albo i lepszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, no to właśnie to robie. Co drugi dzien bieganie a potem obijanie drzewek, KATowanie sie i w co drugą sobote planuję sparingi z kumplami z bjj-tu. Juz to robilismy tylko sie nam studja rozjechaly i kiedy aja moglem to oni w szkole byli :-) teraz wszystko do normy wrocilo:)Głowa do góry ja tez tak miałem i rok się przemęczyłem, troche mniejsze sie robi postepy ale zawsze mozesz trenowac sam w domu ile wlezie, worek ( czy makiwara jak kto woli ) skakanka, walka z cieniem ( jak ktos ma ochote to kata ). Z kumplami w sobote, w pracy tez masz pewnie duzo okazji do sparingow, to kolega cie zdenerwuje.....
Napisano Ponad rok temu
Ale jak juz trzeba wracac do formy, to przede wszystkim regularne treningi, bez nie chce mi sie :-) No jak juz nie mozesz to gorzej, ale widze ze masz zapal . To fakt ze mogles wypasc z wprawy do walki, ale spadek (wlasciwie wzrost) czasu reakcji - refleksu moze byc tez spowodowany zimowa pora, pogoda i cisnieniem. To ponoc normalne. Zreszta najlepsi wcale nie mysla ze sa tacy super.
Dowiedziono to naukowo ze samoocena spada przy intensywnym treningu, ktory daje najwieksze efekty i vice versa !
Takze zycze powodzenia !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spory co jest skuteczniejsze stare, nowe kontakt, balet itd.
- Ponad rok temu
-
dlaczego warto ćwiczyć połączenie tradycyjnego karate z nowo
- Ponad rok temu
-
Lord przerzuca się na Shidokan.
- Ponad rok temu
-
Dlaczego warto cwiczyc sportowe / kontaktowe style karate?
- Ponad rok temu
-
Dlaczego warto cwiczyc tradycyjne style karate?
- Ponad rok temu
-
Ja to nie wiem o czym oni mówią...
- Ponad rok temu
-
Filmy o Kyokushin.
- Ponad rok temu
-
Trening z Renshi Piotrem Ciećwierzem
- Ponad rok temu
-
Ludzie, dlaczego tu tylu oszołomów ?