4 kontra 1 na ulicy - klip filmowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dobre bo prawdziwe. Koleś nie miał wyjścia, bił się o honor. Widziałeś że cienias naprzeciwko niego się śmiał.
Jednak bohater tego klipu sporo ryzykował, bo w akcji pojawił się nóż. Leszcze wyciągnęli go dla postrachu, ale zawsze to ryzyko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie z LvBananem co do skejtow - oni raczej do napakowanych nie naleza a wiekszosc z nich bitnych jest dopiero w grupie tak 5-6.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie tam noz? Obejrzalem sobie wlasnie pare razy i nie moge dojrzec.
Jeśli nawet nóż się nie pojawił, w każdej chwili mogło się tak stać.
Kilka filmów tego typu, pokazujących walki uliczne sfilmowane kamerami przemysłowymi, amatorskimi i policyjnymi jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nigdy tego reklamowanego szajsu nie ćwiczyłem a takie "wejścia w nogi" robię od dziecka jak ktoś mnie chwyci
ten facet to dobry uliczny zadymiarz: pewny siebie, silny, ciężki, i dynamiczny- nie musi nic trenować żeby na ulicy do***** banankowi
Napisano Ponad rok temu
Kilka filmów tego typu, pokazujących walki uliczne sfilmowane kamerami przemysłowymi, amatorskimi i policyjnymi jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Moze jakas wskazowka? Bladze tam i bladze widzialem juz wysadzonych rosjan, ofiare samobojstwa srutowka i 90 letnia naga babe ale filmikow za cholere nie widze na cokolwiek bym kliknal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze jakas wskazowka? Bladze tam i bladze widzialem juz wysadzonych rosjan, ofiare samobojstwa srutowka i 90 letnia naga babe ale filmikow za cholere nie widze na cokolwiek bym kliknal.
Chlopaki najmocniej przepraszam!!!
To jest podobna strona i dlatego podałem nie ten link. Wideo z bójkami i zamieszkami są na:
a ściślej:
np. soccer.zip albo girlfi.zip czy brutal.zip
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak sobie myślę, gdyby gość umiał uderzyć to napastnicy nie wstawaliby po tych ciosach i nie trzeba byłoby nawet kopać... oni nie potrafili sie w żaden sposób bronić przed cepami...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta cud! 4 miesiace i z glowy!
- Ponad rok temu
-
Pies a samoobrona
- Ponad rok temu
-