konkurs na scenariusz filmowy
Napisano Ponad rok temu
Nagrody ? hmm. jest jedna.. najlepszy scenariusz zostanie zrealizowany..
Aiki
Napisano Ponad rok temu
szczegoly:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie, Różański - stronka nie działa i czemu do NY się pan przeniósł?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
adres gdzie pisac :aiki@wp.pl
do kiedy pisac: proponuje deadline na poczatek grudnia..
no.. brać sie za piora..
aiki
Napisano Ponad rok temu
jedna z najistotniejszych rzeczy w filmach MA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę zapeszać, napisze tylko tyle, że się już za to zabierałam.
Razem z kolegą siedzieliśmy po nocach układając scenariusz filmu.
Koncepcji było NAPRAWDĘ wiele.
Tylko jest jeden problem. Moja chora twórczość bywa często niezrozumiana i wybiega od wzorów innych scenariuszy nie tylko pod względem merytorycznym, ale również z powodu być może nazbyt frywolnej pisowni i bezpardonowości wypowiadanych dialogów.
Komu by się chciało to czytać...
Zapowiedzieć mogę co najwyżej pośmiertną publikację.
Napisano Ponad rok temu
No cóż. Powiem tak: od kilku lat juz o tym myślałam.
Nie chcę zapeszać, napisze tylko tyle, że się już za to zabierałam.
Razem z kolegą siedzieliśmy po nocach układając scenariusz filmu.
Koncepcji było NAPRAWDĘ wiele.
Zachecam do pisania i czekam na propozycje = nagrody czekaja
Zbieraj wszystkie koncepcje scenariuszy i spisz je - zobaczysz ze nie pozalujesz.
Ja tez kiedys pisalem i nie zapisalem teraz bardzo tego zaluje bo nie moge odtworzyc wszystkich watkow - dotyczy to wszystkich autorow
Moja stronka powinna juz dzialac - byly jakies problemy techniczne przez kilka dni
Napisano Ponad rok temu
Aiki, liczę na rolę Panie, Różański - stronka nie działa i czemu do NY się pan przeniósł?
jak sie dobrze postarasz role dostaniesz - stronka dziala - a przenioslem sie dlatego ze w stanach mam wieksze mozliwosci na zrealizowanie swoich pomyslow
Napisano Ponad rok temu
ps. mi strona nie dziala
Napisano Ponad rok temu
Skoro już chcesz przeczytać, to niech Ci się podoba
Napisano Ponad rok temu
ale pod warunkiem...masz tam grac (w tym watku:) glowna role!
khm (a reszta bedzie belzebub sie bic o role:>)
Napisano Ponad rok temu
Cha cha cha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to widze? No tak.. pomysl czyli scenariusz
potem rozgaldniemy sie za funduszmi czyli zrobimy jakis biznesplan. Mam tu pelen support. Kolejnie to juz faza produkcji (podejrzewam ,ze bedzie to niezla zabawa a film moze byc lepszy od Widzmina) .
Zyski ? Hm by byla jasnosc.. Nie liczcie na wiele.. jezeli nam sie uda sprzedac do sici wypozyczalni to sukces.. Moze pogadam z Dabrowskim khem...
any qestion --> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ps..
mlode pedy bambusa przygiely sie do ziemi... Niespodziewanie zza wzgorza wyszly chmury i po chwili ciezkie kroppla deeszczu rosily ziemie...
Moldy ninja Madfoox korzystajac z halasu jaki robila ulewa rozprostowal kosci. siedzial juz w kryjowce trzeci dzien i obserwowal te samotna pagode. Mial czas. Duzo czasu. Z jego moiejsca bylo widac droge - wiedzial,ze ofiara mu nie ucieknie. Po raz kolejny sprawdzil bron.skrupulatnie przejrzal ekwipunek. Lekcje swojego sensja zapamieta do konca zycia. Nie ma nic gorszego dla wojownika niz niesprawna bron. albo co gorsze halasliwa. Robil to nie odrywajc oczu od pagody.zreszta i tak w jego kryjowce nie bylo zbyt wiele miejsca. Gdy skonczyl zaczal odmawiac mantre, zje gdy sie sciemni, dzis to bedzie wczesniej ,bo nie zanosilo sie na to by ulewa sie skonczyla szybko.
Pozostalo czekanie... wiedzial,ze niedlugo jego ofiara pojawi sie przed pagoda i potem nie zobaczy jej az o swicie.
Nie zastanawial sie nad tym co ma zrobic. Nie ma sensu. wpojono mu zelazne zasady niezadawania pytan i nie poddawania w watpliwosc decyzji swoich przelozonych.
Gdy ulewa przycichla zmierzchem drzwi pagody sie uchylily i wyszla z nich kobieta. zrobila cos co zaskoczylo Madfooxa. Zapalila nad drzwiami lampion. Do tej pory tego nie robila. Cieple swiatlo owietlilo jeje twarz i mogl dostrzec po raz pierwszy jej twarz. Z zadowolenie stwierdzil, ze to btyyl jego cel i zdziwl sie ,ze tak piekna kobieta moze byc obiektem zainteresoanani jego przlozonego. Ale.. trzeba sie miec na bacznosci.. zapalony lapmiom oznaczal ,ze na kogos czekala. Poczul ulge.. koniec czekania - cel nr.2 bedzie tu wkrotce. teraz mogl wybierac ,ze poczekac i zabic obydwoje , czy juz teraz zabc kobiete.
Mlodosc i zapalczywosc zwyciezyly i molody zabojca rozpoczal mozolna wedrowke w strone pagody.
itd...
Aiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marian Osiński
- Ponad rok temu
-
Sensei N. Tamura 8 Dan
- Ponad rok temu
-