Taaa :-) Więcej was mama nie miałaHmm.. niedlugo sie okaze, ze pol gdynskiego "Bushido" bedzie na forum 8O
To nie jest żaden zorganizowany nalot...:pisze:
Napisano Ponad rok temu
Taaa :-) Więcej was mama nie miałaHmm.. niedlugo sie okaze, ze pol gdynskiego "Bushido" bedzie na forum 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za słodkie powitanie na forum. Przyzwyczajiłem się kolega traktuje mnie tak od 9 lat :wink:
Ale nie to jest naszym tematem. Trener z 5 danem którego wszyscy opisują jako pana XXX. Na treningu prowadzonym przez niego, na moich oczach dostał kilka razy w twarz od swojego ucznia z zielonym. Koleś który go uderzył był od niego niższy od niego o głowe i był tak chudy że było widać mu wszystkie kości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
QCZE BANAN!! A kto tak mówiłW Gdańskim Klubie Karate Do jest Mirosław Adamowski, 5 dan. Ale to nie o nim mowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Włącz szybko telewizor na TVP3 (regionalna) - o 0:15 będzie.Nie mam nic ciekawego do powiedzenia ,ale mimo to chciałbym zadać pytanie JaK wygląda kumite w shotokanie - chodzi mi o walkę na zawodach ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, to co widziałeś było rozgrywane wg przepisów ITKF. Są jeszcze inne federacje, w których przepisy mogą być odmienne, a co za tym idzie zawody ludzi ćwiczących Shotokan mogą wyglądać inaczej.Bez obrazy jeżeli karate tradycyjne jest podobne do shotokanu to wolę kumite trenować w kyokushinie. Co do kata moim zdaniem było to piękne i ciekawe -coś innego w końcu zobaczyłem coś nie nudnego ,co było dynamiczne - wielkie brawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jeśli walka będzie w rękawicach - tak bodajże jest w WKF - to nie będzie taka sama.Ale mniej więcej walka będzie wyglądać tak samo ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W WKF sa napiestniki na rece i jednoczesnie jest zakaz kontaktu na jodan. Tzn. mozna uderzac na jodan ale nie wolno uderzyc :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
faktycznie cos niesamowitego ...dostal w twarz ktos kto ma 5 dana :nie:Trener z 5 danem którego wszyscy opisują jako pana XXX. Na treningu prowadzonym przez niego, na moich oczach dostał kilka razy w twarz od swojego ucznia z zielonym. Koleś który go uderzył był od niego niższy od niego o głowe i był tak chudy że było widać mu wszystkie kości.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu