TAXI!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na taksometrze widac ile wynosi koszt przejaszczki. Wiec jak taksiarze mogli cie kilka razy wykiwac i zawyrzyc wartosc kursu .ja - naiwny? raczej wracajc z dyskoteki nie myśle o matematyce doczynienia miałem z kilkoma taksiarzami wiec moge przyjąc na tej podstawie,ze patologiczne zachowania w tej grupie zawodowej sa czestsze niz zabijanie przez funkcjonariuszy policji panow taksiarzy. poza tym sprobuj madralo zaczac awanture o 4 rano z panem takisiarzem to ci sie na leb zwali 20 takich samych frajerów + wielki raban ze PANA TAKSÓWKARZA ktos tknał. okolicznościa obciążajaca w tym przypadku było by to,ze jestem wstawiony. komu uwierza? tyle sie czyta i widzi w tv o napadach na biednych, pokrzywdzonych taksiarzy itd.
Napisales ze wracajac z dyski nie myslisz o matematyce to skad wiesz ze cie wykiwali, przeciez nie liczyles
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widocznie musisz zmienic korporacje do ktorej dzwonisz aby zamowic taksowke, zobacz ktora jeszcze nie nalezy do "mafi warszawskich taksiarzy" .tego samego dnia tak z ciekawości zadzwoniłem do innej korporacji i spytałem o cenę przejazdu na tej trasie. podali mi cene 2 razy niższą niż ja zapłaciłem. i pomyś - ile mi wskazał taksometr?
Nie twierdze ze taksiarze sa swieci jak aniolki, tylko mi sie nigdy nie przydazyla podobna sytuacja. Widocznie ja mam szczescie a ty pecha :-)
Napisano Ponad rok temu
gdyby akcja miala miejsce w czasie jazdy, a koles mial jakies wyjatkowo nieprzyjemne zamiary... to tak sobie mysle, ze rozpedzenie auta i wladowanie go np. w latarnie (czy cos twardszego) nie jest wcale takim glupim pomyslem - kierowca ma pasy/airbaga a pasazer nie
Taksówkarze nie mają obowiązku zxapinania pasów (i żaden nie zapina) właśnie ze względu na wypadek szybkiego opuszczenia auta. A pasazer ma obowiązek je założyć (fakt nie zakłada) więc twój sposób byłby tak samo groźny i dla napastnika i dla atakowanego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Molestowanie sexualne
- Ponad rok temu
-
noze na ulicach
- Ponad rok temu
-
Uwaga pasazerowie autobusow
- Ponad rok temu