TAXI!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
da sie cos zrobic pod warunkiem ze ten ktos nie chce cie zabic
jezeli chce , to siedzac z tylu po prostu poderznie ci krtan , czy tez w najgluprzy sposob wlozy noz przez siedzenie w plecy
jezeli nie chce cie zabic a tylko straszy to i tak jego na wierzchu. nie da sie nic powiedziec korespondencyjnie , bo jezeli bedziesz czegos probowac bez uprzednich dlugotrwalych cwiczen , to po prostu cie zabije i tyle.
jak ktos ma noz to spierdalac i koniec.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy ze masz krawat na sobie a on zlapie za niego i zacznie cie dusic. Wybiec z pojazdu nie jest wtedy rzecza latwa. No to co w takiej sytuacji zrobic, dac sie udusic????.
Chyba ciezko jest odpowiedziec na to pytanie, ale sprobujcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ ja ci odpowiem. Kupujesz gotowy albo przerabiasz własny krawat w ten sposób, że z tyłu pod kołnierzykiem krawat jest rozcięty, przyszyte są dwa kawałki cienkiego rzepa i spięte razem. Gdy ktoś cię zaczyna dusić, krawat się rozpina. To standart pośród policjantów w USA.
I zawiązywać nie trzeba, a to jest ogromna zaleta
Napisano Ponad rok temu
(nie mowcie ze to nielegal- to jest zart)
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To juz lepiej wcisnac z nienacka na hamulec. Po co odrazu niszczyc samochodgdyby akcja miala miejsce w czasie jazdy, a koles mial jakies wyjatkowo nieprzyjemne zamiary... to tak sobie mysle, ze rozpedzenie auta i wladowanie go np. w latarnie (czy cos twardszego) nie jest wcale takim glupim pomyslem - kierowca ma pasy/airbaga a pasazer nie
A tak pozatym to podczas jazdy to by tylko idiota rzucil sie na kierowce albo jakis samobojca, bo samochod raczej sam sie nie poprowadzi.
Napisano Ponad rok temu
kiedys w tv pokazali taksowkarza, ktoremu koles przystawil kose do gardla i kazal sie wiezc na jakies pipidowo. zdaje sie ze ow taksowkarz opowiadal o tym z perspektywy lozka szpitalnego - o tym jak to migal sobie swiatlami awaryjnymi, i nikt na niego biednego nie zwrocil uwagi. wtedy pomysl z bandyta wylatujacym przez przednia szybe wydawal mi sie cholernie fajny. fakt ze glupawy.A tak pozatym to podczas jazdy to by tylko idiota rzucil sie na kierowce albo jakis samobojca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozmawialem kiedys z jednym taksowkarzem na ten temat (to moja branza 8) ) i powiedzial mi, ze testowali cos takiego w firmie ale ludzie nie chcieli wsiadac do takich aut. Ja dalej tego nie rozumiem :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
koles otworzyl nagle dzwi z prawej strony (przednie) i probowal zabrac
plecak lezacy na prawym przednim siedzeniu. Na szczescie pasek zachaczyl o wajche hamulca przedniego i niemogl go wyszarpnac. Odruchowo zlapalem za plecak prawa reka. Gosc niechcial puscic.
Wywiazala sie jakas koszmarna szamotanina. Na szczescie samochod stal caly czas na biegu, gwaltownie ruszylem i facio wypadl z auta.
To byl koniec akcii. Przez kilka dni trzesly mi sie jeszcze rece. Uwazam, ze w samochodzie osobowym sensowna obrona jest trudna o ile nikt sie w tym celu nie wyszkoli i nie bedzie przygotowany.
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze ja zawsze rygluje drzwi w aucie.
Po drugie nie zostawiaj nic na siedzeniu bo wybic szybe to tez zaden problem.
Dobrze, ze wszystko skonczylo sie Happy endem 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dlatego taki wybralem
Przegladam to forum od czasu " tej akcji" i jestem pewien ze nie jest to czas zmarnowany.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie jeszcze nigdy nie oszukal zaden taksiarz. Nawet w czasie powrotu z dyskoteki. Musisz bys cholernie naiwny , skoro cie kantuja a ty dochodzisz do tego po czasie .taksiarze zachowuja sie jak swiete krowy (jasne to nie powod zeby ich zabijac - zgadzam sie ) ale ile razy byliscie przez taksiarzy oszukani?bo ja conajmniej kilkanascie. ile razy zdarzylo wam sie placic duzo wiecej za kurs szczegolnie podczas powrotow z dyskoteki w stanie wskazujacym? i wiele innych przykladow chamskiego zachowania panow taksiarzy. nie sa swieci........ale to nie powod zeby ich zabijac........czasem warto im wp...............
A ty niby nie uogolniasz Przeciez mowisz ze taksiarze zachowuja sie jak swiete krowy - to twoim zdaniem nie jest uogolnienieczytałem tu najazdy na stróżów prawa. oki.w kazdej grupie społecznej moze znalezc sie taka wsza itd. ale nie uogolniajcie - bo to bzdura
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Molestowanie sexualne
- Ponad rok temu
-
noze na ulicach
- Ponad rok temu
-
Uwaga pasazerowie autobusow
- Ponad rok temu