podbite limo
Napisano Ponad rok temu
Mi zwykle pomagało przykładanie lodu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW ja znam jeszcze inny stary sposób na obicia i sińce a mianowicie starte ziemniaki okład z nich i obwonąć jakimś bandarzem mi pomagało
Napisano Ponad rok temu
skonczyło na tym, że paznokciami nogi rozciołem sobie ręke ślad na palcach mam do tej pory tak bywa
A gdyby obcinać paznokcie u nóg, a nie obgryzać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze mam maść przy sobie, Arcalen. jak dotąd nic lepszego nie wynalazłem, lód, arcalen i samroawnie max często, nie wiem jak to działa, ale swietnie sciąga siniaki. Często mam niezle skatowane piszczele, po obronach lokasów zdarza sie ze piszczel z gór na dół jest brązowy, testowałem Arcalen tak ze jedna noge smarowałem drugiej nie. Efekt był taki, ze smarujac 6-7 x dziennie po 2 dniach 0 sladu a na drugim goleniu caly tydzien schodziło. Co prawda to nie fifa po kolanie na policzek , ale siniak jest siniak.
pozr.
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
calyczas miałem smarowane Alcarenem i jus prawie nie widac heheh troche kremu i nikt w szkole nie zauwazy 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdolniacha jak by niepatrzeckolega kiedys na imprezie sobie tanczyl przy Systemie i wyskoczywszy kolanami w górę głowę opuscil..efekt:złamany nos....
Napisano Ponad rok temu
kolega kiedys na imprezie sobie tanczyl przy Systemie i wyskoczywszy kolanami w górę głowę opuscil..efekt:złamany nos....jaka ta muzyka niebezpiedczna.....
i teraz trzeba przyznac racje ludziom ktorzy uwazaja metal za zlą i niebezpieczną muzyke ) żeby ten kolega nie wpadł w "trans" to nic by sie nie stało : ) he he he
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy w "cywilu" po Was widać?
- Ponad rok temu
-
Jak dawniej walczono?
- Ponad rok temu
-
Matuszczak + samuraj