podbite limo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ja mam podobna opowiastke. Oczywiscie bylem tym kpiacym uczniem :wink:
Trzymanie w pozycji bocznej chyba wszyscy znaja. Tak sie nieszczesliwie zlozylo ze szefo sie obracal a ja zmienialem pozycje. Tak wiec na jednym torze spotkaly sie: jego glowa i moje kolano. Owocem owej konfrontacji byl utrzymujacy sie przez kolo tydzien siniak na twarzy szefa i utwierdzone przekonanie iz wszystko co robie robie specjalnie i przypadek nalezy wykluczyc :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak, tak Ostanio "sama sobie" nabiłam limo
No cóż, może to brzmi nieco absurdalnie, ale to prawda
Wyskok za plecy, który starałam się wykonać, nie wyszedł
Chyba za mocno podciągnęłam nogi do klatki hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam taki fuks że albo mam otarte albo czerwone pod okiem nigdy nie miałem jeszcze lima nie zalewam limo
Ja lima też nigdy w życiu nie miałem choć dostawałem, tak mam, ale z innej beczki ciągle sobie rozwalam torebki stawowe w palcach ręki
Napisano Ponad rok temu
nawiązała kontakt swoim kolanem z własnym nosem.
Efekt: złamany nos 8O
A mówią, że aikido jest delikatne..... :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdolniachca 8OTo ja pamietam jak chyba 8 lat temu zaczynalem taekwondo i sie kopnalem neryo (sorry za pisownie dawno bylo- chodzi o taki axe kick) prosto w czolko miedzy oczka i sam sie znokautowalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hast- juz wiem na co mam uwazac :wink:
To juz bede szczery do konca. Przewaznie zdarzaja sie jakies siniaki od kolanka, kolanka w jaja, o kolanie na splocie slonecznym to nie ma co wspominac bo to rzecz do ktorej daze. DZwignie na kark z bocznej. Innymi slowy ja jestem niebezpieczny gosc 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
w taki sposob omalo sobie nie zlamalam noska i wyrwalam naprawde duzo wlosow (przydeptywalam kolanami) to bylo na poczatku moich treningow...A ja byłem świadkiem jak aikidoczka przy ushiro ukemi bardzo fachowo
Napisano Ponad rok temu
tia niebezpieczny az przestraszony sie zblizac rotfl rotfl rotfl rotflInnymi slowy ja jestem niebezpieczny gosc 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
To juz bede szczery do konca. Przewaznie zdarzaja sie jakies siniaki od kolanka, kolanka w jaja, o kolanie na splocie slonecznym to nie ma co wspominac bo to rzecz do ktorej daze. DZwignie na kark z bocznej. Innymi slowy ja jestem niebezpieczny gosc 8O :wink:
8O mozesz zastosowac nawet chwyt precelkowy ale jak dostane w ...newralgine miejsce to bede gryzl. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
w taki sposob omalo sobie nie zlamalam noska i wyrwalam naprawde duzo wlosow (przydeptywalam kolanami) to bylo na poczatku moich treningow...A ja byłem świadkiem jak aikidoczka przy ushiro ukemi bardzo fachowo
A może to Ty byłaś?
S.
Napisano Ponad rok temu
Jak idziesz po mieście z taką ładną śliwką, przynajmniej nikt się Ciebie nie przyczepi. Raz jechałam autobusem z podbitym okiem, a gdzieś w okolicy podbródka miałam naklejony taki mały plaster. Jechały akurat jakieś starsze babcie i się patrzały jak na jakiegoś zbrodniarza hehehehe
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, moze po to by staruszki zyczliwym okiem na mnie spogladaly. :wink:starsze babcie (...) się patrzały jak na jakiegoś zbrodniarza
Pozdrowka!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy w "cywilu" po Was widać?
- Ponad rok temu
-
Jak dawniej walczono?
- Ponad rok temu
-
Matuszczak + samuraj