Czy w "cywilu" po Was widać?
Napisano Ponad rok temu
Ale czy po Was widać czy coś ćwiczycie tzn. pochwalcie się począwszy od poobklejanych samochodów, garderoby (ale nie tej treningowej: koszulki, krawaty :wink: , czapki), torby (np. pokrowce na bokken i jo są tylko z napisami) i.tp.
Wiadomo np., że ćwiczący bjj gustują w strojach bad boya..
Widziałem np. wielce gustowne ręczniczki i saszetki na środki czystości (z napisami aikido).
A może ktoś ma piękny tatuaż z nazwą jego ukochanej sztuki walki?
Oczywiście, wiadomo, że oprócz tego wyróżnia nas dumna postawa, podniesiony, czysty wzrok i kocie ruchy....
S.
Napisano Ponad rok temu
no wiadomo :wink:Oczywiście, wiadomo, że oprócz tego wyróżnia nas dumna postawa, podniesiony, czysty wzrok i kocie ruchy....
a tak na serio to ja np. mam bardzo fajna rozpinana bluze z kapturem z capoeira....
Napisano Ponad rok temu
oraz plecak w naszyffkach Karate oraz jedna z bjj
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem za, ale niestety - nie mam nawet naszywki na kimonie
Napisano Ponad rok temu
Osobiście staram się kamuflować Po co ktoś ma wiedzieć, że coś trenuję? Nie mam żadnych naszywek, nie noszę żdnych bluz z napisami "kickboxing". bo to obciach moim zdaniem
Ostanio jak jechałam na Mistrzostwa Muay Thai do Gdańska, na peronie zobaczyłam jednego gościa. Miał dośc obszerny plecak, w którym (moim zdaniem) ze spokojem zmieściłby się strój do judo, jednak osobnik ten swoje kimono umieściłNA plecaku, przywiązane pasem, niestety, nie pamiętam jakiego koloru. Zabieg ten zapewne miał za zadanie wyeksponować, iż chłopak ten trenował sztuki walki. Widok ten dość mnie rozśmieszył. Ucieszyłam się, iż udało mi się spotkać "jednego z naszych", wyznawcę ma Zarazem widok ten wydał mi się komiczny
Przynam się szczerze, że niedawno jeszcze z zapaleniem szukałam ubrań i gadżetów związanych ze sztukami walki, lecz chyba mi przeszło. Zrozumiałam, że teraz liczy się dla mnie tylko prawdziwy trening.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakos w 81 roku po "Wejsciu Smoka" w kinach widzialem taki widok :
Przez srodmiescie Warszawki idzie chlopak Wlosy jak u Banderasa (o Banderasie nikt wtedy nie slyszal ) zwiazane w kuc na ramieniu jo a na koncu tego kija wezelek z kimonem myslalem ze skonam ze smiechu moze nie z samego widoku osobnika ale z jego miny mlody, butny, wzrok ognisty - zapewne szedl na trening
Napisano Ponad rok temu
Polecam ubieranie sie na czarno - lub ciemno szaro .... nie widac krwi hehe...
kiedys tylko na czarno sie ubieralem i az mnie na zajeciach czarny-czarny przezwano - na sali na czarno a jak wychodzilem z szatni tez caly na czarno
Napisano Ponad rok temu
Ale tamten numer z tym kimonem co opowiedziałeś też niezły hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mam fajterskich rzeczy, zadnych naszywek itp, nie lubie tego.
Napisano Ponad rok temu
Ja sam nie nosze zadnych rzeczy ktore by wskazywaly na moje zainteresowania.
Inna sprawa ze jest kilku pozerow co nie wyjda na ulice jezeli chociaz czegos na sobie nie beda mieli co bedzie dawalo znac swiatu ze oni trenuja cos tam i/lub utozsamiaja sie z jakims stylem bycia.
Dla mnie noszenie takich rzeczy niestety na ogul oznacza iz ktos jest bardzo silnym pozerem. Acz to jest sprawa osob ktore chodza tak ubrane. Moze one cos w tym widza.
Inna sprawa to naszywki na szmatach .. ten temat juz byl poruszany.
Duma ze stylu jaki sie trenuje ? OK .. ale gdzie konczy sie duma a zaczyna pozerstwo ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z serii gadzetow od sztuk walki, to widzialem jednego kolesia co u mnie na silowni trenuje (cwiczy judo na awfie), co na desce rozdzielczej w samochodzie ma takie zajebiste na maxa malutkie kimonko (z czarnym pasem :>). Takie wielkosci z dwutygodniowego kotka (model zwykly dachowiec) :> Wyglada super i wcale nie wydaje mi sie ze koles sie afiszuje czy cos, tylko po prostu mial dobry pomysl i wyszlo mu. Fajna sprawa :>
Napisano Ponad rok temu
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mowiac kiedys strasznie miec koszulke BJJ.. taka jak moj trener Ale jak teraz patrze jakie osly w tym chodza po miescie to zdecydowanie zmienilem zdanie. Nota bene ostatnio dostalem koszullke z psem Pluto :serduszka:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dawniej walczono?
- Ponad rok temu
-
Matuszczak + samuraj
- Ponad rok temu
-
Sparringi w innych klubach
- Ponad rok temu