W domu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe to dzisiaj się obijałeś :wink:
Ja tam trenuje dodatkowo w dni kiedy nie mam treningów i jest to taki prawie pełny trening jak w klubie, no może rozgrzewka jest słabsza Głównie rozciągam się i ćwicze techniki które były na poprzednim treningu w klubie :twisted: Wychodzi tak właśnie z 1,5 h dziennie. Niestety w pozostałe dni zaraz po pracy lece na trening do klubu a po treningu już nie mam siły trenować w domu, dlatego w te dni nie trenuje dodatkowo
Też w czwartek raczej wypoczywam i najwyżej lekki, krótki trening robie na rozruszanie się i żeby zakwasów nie mieć :wink:
ehh ten ciągły brak czasu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czasami te 1,5 godziny musze skompresować do jednej godziny bo na więcej nie mam czasu :wink:
Ale czasami jest coś innego do zrobienia i trening przepada
Ale i wtedy choć pół godziny na rozruszanie to musowo :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale niestety
chyba do nich nie przystapie
Napisano Ponad rok temu
A teraz przez długi weekend będzie prawie tydzień przerwy w treningach w klubie
Napisano Ponad rok temu
A wiadomo już kiedy dokładnie w grudniu będzie egzamin?ja bym chciała ćwiczyć w domu,ale niestety nie za bardzo wyrabiam sie z czasem.moze od stycznia zaczne sobie regularnie powtarzać ćwiczenia poza treningiem,teraz musze myslec o grudniowych egzaminach
Czy ktoś wie czemu od jakiegoś tygodnia nie działa strona Gdańskiego Klubu Taekwondo
Co do tematu to z ankiety wyszło że jednak większość ćwiczy tylko w klubie 8O Sądziłem że wyniki będą odwrotne
Napisano Ponad rok temu
A woiec chcialabym powiedziec, nic wole nie zapeszac, ze moze jutro wieczorem bede miala juz 3 kup.....ale to sie wszystko jeszcze okaze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD a kalorie
- Ponad rok temu
-
Filmy
- Ponad rok temu
-