W domu?
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji to dla zainteresowanych: egzamin w Gdańsku przełożony został na 6 stycznia (prawdopodobnie z powodu grudniowych zawodów)
Napisano Ponad rok temu
egzamin chyba znow przelozony na 11 stycznia 2003
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to teraz ja bede za Was trzymala kciuki Troche jeszcze duzo czasu, ale juz zaczne :wink:
Tak z minute dziennie :wink:
W sumie do 11 stycznia jeszcze duuuzo czasu - moze jeszcze zdazymy sie czegos nauczyc
Napisano Ponad rok temu
chyba ze znow mnie zmusza
ale niechce
zreszta musialabym sie nauczyc jeszcze jednego ukladu
...i wogole nic nieumiem!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
czuje ze niejestem przygotowana do egzaminu
tymbardziej ze uwazam
ze nawet 2cup-a niepowinnam miec!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buuuu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do zdawania od razu na 2 stopnie, to ja pierwszy egzamin mialam od razu na dwa pierwsze a teraz wszystkie po kolei jada..a dlaczego wam trener kaze??? Czy w ITF sa jakies wymagania do zawodow??? U nas teoretycznie w Juniorach trzeba miec 6 cup a w seniorach 4 ale czasami nie pilnuja tego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dni wolne od treningu poświęcam na własny trening-bieganie, rozciąganie, worek, techniki, ogólnie siła i szybkość kopnięć i uderzeń, chociaż ćwiczę WTF, to jednak samodzielnie od wielu lat uczę się uderzeń. Obecnie coraz więcej poświęcam na to czasu, widząc jak niektórzy z mojego klubu zupełnie nie potrafią uzywać rąk. W sumie nie mam w tygodniu żadnego wolnego dnia od ćwiczeń, chyba, że wypada mi zjazd i wracam do domu busem o 22, wtedy jedyne o czym myślę, to sen. Ogólnie nie potrafiłbym siedzieć na miejscu, wiedząc, że mam wolne jakieś 2 godzinki, tak już mam, znajomi mnie do ćpuna porównują czasem,ale lepiej być już od tego uzależniony, niż od jakiegoś świństwa
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Ja w dniach kiedy nie mam treningu... skacze na skakance na suszarni w bloku rozciaganko.... oraz ćwiczenie yopa, które muszę poprawić konkretnie a tak to codziennie sobie formy robie. Na w-f-ie w szkole nauczycielka pozwala mi ćwiczyć samej no to sobie powtarzam kopnięcia i takie tam. Ogólnie jak wstane z łóźka, pierwsze to pompki na pięściach i to samo przed snem... Czasami po popołudniu
Pozdr.
8O WOW dziewczyno jesteś moim idolem poklon , w domu jestem gościem a nawet jak jestem to z regóły nie mam siły ani ochoty. Podziwiam wszystkich którzy mają samozaparcie. Eh gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WOW dziewczyno jesteś moim idolem , w domu jestem gościem a nawet jak jestem to z regóły nie mam siły ani ochoty. Podziwiam wszystkich którzy mają samozaparcie. Eh gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Hehehe... Jak ktoś ma czas to i zaparcie Ale dzięki!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WOW dziewczyno jesteś moim idolem , w domu jestem gościem a nawet jak jestem to z regóły nie mam siły ani ochoty. Podziwiam wszystkich którzy mają samozaparcie. Eh gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Hehehe... Jak ktoś ma czas to i zaparcie Ale dzięki!!
Co to czas ? Ja bym musiała sobie chyba dobe sklonować a i tak by mi sie nie chciało:D
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD a kalorie
- Ponad rok temu
-
Filmy
- Ponad rok temu
-
Teakwondo w Gdańsku
- Ponad rok temu