Matuszczak + samuraj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeca jest w tytule, pewnie o pismo Samuraj chodzi.Laser a możesz podac miejsce lub źródło w którym przeczytałeś ten artykuł??
Rety, wiecie, takie historyjki to ja w filmach kopanych klasy niżej "B" oglądałem.
"Pięści furii" mi się przypominają, ale ten film był mocno podlany patriotyzmem/nacjonalizmem, miał konkretny cel, a ta wycieczka ... ehh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i na rodzine tez w szczegolnosci 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesteś tak daleko, a nie zapomnialeś swoich sarmackich korzeni
Konflikt pomiędzy Panami ciągnie się już dosyć długo, ostatnio przycichł, więc myślę że nie warto budzić upiorów przeszłości :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
Co do tegoz iz byli to uczniowie matuszczaka. Glowy nie dam, ale pomysl aby jechac do krakowa aby panu xxx dupe zloic jest zdziebko poroniony tak wiec nie sadze aby w pozaniu byly same oszolomy.
Odnosnie wandalizmu i przykladu tego jak sie zachowuja "uczniowie" pana karola swietnie swiatczy o nim samym :wink:
W sumie fakt .. takie "rodzinne" najazdy, w koncy bjj to "rodzina", przypominaja slawetne filmy kung-fu
Aha, moja wypowiedz nie miala na celu obrazenie kogokolwiek.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i nie zapominajcie o swoich korzeniach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozę jednak ktoś mi powie oco był ten spór ? Obje uczą bjj czy jak kurcze komplenie jestem nie w temacie...
Stary, co ty wiesz o zabijaniu
Fachowej prasy nigdy nie czytałeś??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KM sam sie tym najazdem chwalil na swoim forum
Jaki jest link to tego forum Karola?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Linków do obcych for publicznie nie podajemy.
To już nie mogłeś mi prywatnie wysłać, tylko zjadliwie komentować?
Może znajdzie się na tym Forum łaskawca, który prześle mi na priv link do "obcego forum"?
Wiem, że podpadnę tu kilku osobom, ale muszę przyznać że lubiłem czytać posty Boruty.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KM sam sie tym najazdem chwalil na swoim forum
chwalil sie??? tym ze naszczal komus na korytarzu???
chyba ze to taka poznanska forma pozdrowienia?
jest tu ktos ze stolicy wielkopolski? bo ja bym chcial wiedziec co symbolizuje w waszym miescie akt oddania moczu u kogos na korytarzu - oznaczenie terenu jak to robia psy czy moze cos innego? a moze to taka technika walki - jakas odmiana wibrujacej dloni?
;-)
Napisano Ponad rok temu
chyba ze to taka poznanska forma pozdrowienia?
jest tu ktos ze stolicy wielkopolski? bo ja bym chcial wiedziec co symbolizuje w waszym miescie akt oddania moczu u kogos na korytarzu - oznaczenie terenu jak to robia psy czy moze cos innego? a moze to taka technika walki - jakas odmiana wibrujacej dloni?
Symbolizuje to samo co w kazdym miescie: chamstwo i brak kultury
Jest to rownie malostkowe jak Twoje oczernianie calego regionu i bogu ducha winnych ludzi na podstawie zachowania jednego oszoloma.
Napisano Ponad rok temu
Jest to rownie malostkowe jak Twoje oczernianie calego regionu i bogu ducha winnych ludzi na podstawie zachowania jednego oszoloma.
kolego, wyluzuj, to przeciez z przymruzeniem oka bylo
bo ze nasikanie na wycieraczke jest przejawem chamstwa i idiotyzmu to chyba kazdy wie
a poznan mnie sie osobiscie podoba
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparringi w innych klubach
- Ponad rok temu
-
Cwiczenie na wlasna reke
- Ponad rok temu
-
czy lubisz sie bic?