Zmiażdzona chrzastka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...moze chodzi o krazki miedzykregowe?Jak myslicie, co to kurde jest ta zmiarzdzona chrzastka w kregoslupie? Mozna z tym cwiczyc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest poważna sprawa, więc nie lekceważ tego.Ten koles co mi przeswietlenie robil. Tak powiedzial. Mialem isc do lekarza ale tak jakos te biale kitle na mnie nieciekawie dzialaja :>
Napisano Ponad rok temu
mam top samo to robi ebarki gryfem po 30razy i rozchylanie na boki gura 10 kg niestety juz musisz sie oszczedzac bo bedziesz inaczejkaleka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary po cholerę Ci lekarze, prześwietlenia itp. W Necie jest wszystko. No nie? Dziwne diety, pozytywne wibracje, magiczne kamienie itp.SLONIAK TO NIE SPOSOB MOJEGO MYSLERNIA TYLKO PEWNYCH NAUKOWCOW CZYTALEM O TYM TU I TAM I LEKARZE TEZ TAK GADAL;I A ORTOPEDZI U KTORYCH BYLEM TO JEDYNE CO DAJA TO LEKI PRZECIW BOLOWE WIEC JESLI SIE ZNASZ TO POLEC MU JAKAS KONKRET RADE A NIE SIE Mądrzysz jak napuszony paw:):):):):):)
Ale jak chcesz porady medycznej, to Słoniak dał dobrą radę - iść do lekarza. Jak masz tych, do których chodziłeś za dupków, to poszukaj jakiegoś związanego z medycyną sportową albo reahabiltacją (to znaczy niech ma drugą specjalność).
A lekarz który zacznie leczyć na niewidzianego przez net to chyba będzie nie tylko z rozumem, ale i z przysięgą Hipokratesa na bakier.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polamana reka!
- Ponad rok temu
-
odbijamy piłkę ludzie!
- Ponad rok temu