zastosowanie kopa w jaja w samoobronie kobiet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marta - postawa zamknięta o której piszesz występuje w psychologii. To samo pojęcie w walce oznacza coś zupełnie innego.Moze to glupio tlumaczyc co ktos mial na mysli, ale w razie pomylki prosze o korekteO co wam chodzi z tą postawą zamkniętą?
Tu chodzi o postawe ciala ktora przybieraja ludzie czujacy sie ogolnie mowiac nieswojo, zaniepokojeni, niezdecydowani, itp. Objawia sie to mniej wiecej skrzyzowaniem rak, nog, choc bywa ze ktos przyjmuje taka postawe bo jest mu np. zimno.
Napisano Ponad rok temu
Musiałabys mieć pociągnięcie boksera w tym atemi żeby potem za kark sciągnąć łobuza na dół. Jako że macie dłuższe paznokcie byłbym za atakiem na oczy. Po prostu z uśmiechem na twarzy wykonujesz poziomy ruch otwartą dłonią przeciągając opuszkami/paznokciami po gałce ocznej. I wtedy W jaja!!!!! I w kolano żeby nie gonił.
znam to jak bylam na stazu z R. Krolem to mnie nauczyli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. [21] * @modzewa glaszcze SinglauB po jajku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wiem ze narazie to moja bujna wyobraznia, ale zaraz na poczatku nowego sezonu sprawdze to i napisze czy jest skuteczne :wink:
Napisano Ponad rok temu
chyba jednak wsadzanie palcow do oczu jest najskuteczniejsze gdy np. atakujacy zlapie cie na "niedzwiadka" i ty najpierw kopniesz go w krocze i gdy on z bolu sie ciut rozluzni wsadzas mu palce w oczy i on juz nic nie widzi i wtedy mozesz uciec ... :roll:
ja wiem ze narazie to moja bujna wyobraznia, ale zaraz na poczatku nowego sezonu sprawdze to i napisze czy jest skuteczne :wink:
Hmm... biedni faceci na których będziesz weryfikować skuteczność Twoich pomysłów, ale na relacje odnośnie skuteczności nie ukrywam że czekam 8)
Napisano Ponad rok temu
Hmm... biedni faceci na których będziesz weryfikować skuteczność Twoich pomysłów, ale na relacje odnośnie skuteczności nie ukrywam że czekam 8)
hym... w piatek mam przygotowanie do pokazu wiec sprobuej to zrobic na kims jak bedzie czas... bo pewnie za duzo go nie bedzie ...
Napisano Ponad rok temu
Przypuśćmy ż napastnik łapie was za barki, na miśka (jakkolwiek) i próbuje przycisnąć do ściany (wtedy macie mniejszą szanse ucieczki, Sapp tak srobił Sefo wgniatając go w liny ringu). A co wy na to (co zrobił Sefo:) ? Lewym kolanem w jaja (przeciwnik stoi w pozycji frontalnej, zwarcie - ciążko nie trafić) i od razu prawy hak! (co prawda Sapp osunął się troszke do tyłu i hak nie doszedł, ale gdyby doszedł, bez obrony, rozluźniony kark... kaplica). Możnaby jeszcze dołożyć lewy sierp i w nogi!!
Podsumowując:
w dyskotece koks przypiera was do ściany? kolano, hak, sierp (koniecznie na zmiane: lewy,prawy, lewy, albo prawy, lewy,prawy).
Tylko trzebo umieć uderzyć hak i sierp....
ale jak ćwiczyć...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co ja zauwazylem to najczensciej ten kop w jaja jest za slaby albo
za oczywisty.
Wychodze z tego zalozenia ze ten Facet sobe to zarobil ,ze was zagraza .
Jak to jest ten przypadek to musicie z colej sily kopnac-( jajkom sie nic nie stanie a wy macie szanse zeby uciec! )
Najlepiej podbiciem -wieksza szansa ze traficie.
Voyoo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ogłuszenie?
- Ponad rok temu
-
A to co za pokemony?
- Ponad rok temu
-