sciema aikido?
Napisano Ponad rok temu
Co tam słychać?
Fajna fotka, ale wolalbym Ciebie
Co do MV i SS - fajnie sie gada o kims, zwlaszcza popularnym i zwłaszcza pod przykryciem maski forum.
Dajcie se siana.
Napisano Ponad rok temu
swoja droga niezly filantrop z tego mistrza Velinova ...
tu na zdjeciu z mistrzem sevanago , tu z bokserem saleta , tu z uczestnikami bb , tu w programi obron sie sam ... bez kitu - komercha na maxa... tfu
Napisano Ponad rok temu
Ale w jakim sensie?Smail napisal
Fajna fotka, ale wolalbym Ciebie
Napisano Ponad rok temu
…a propos podobno ekipa filmowa SS ustawia na Wandalinie tylko światło, ciekawe skąd czerpał inspirację nasz polski Miszczu rzucając po jednej z libacji aikido- alkoholowych pustymi butelkami po piwie w ściany pewnego hotelu?. Może już wtedy wyprzedził naszą epokę i antycypował swoje zapewne długie rozmowy o życiu z SS?
„…Stwierdzam powyższe fakty nie tylko jako doświadczony trener, ale orzekam jako pedagog i wnikliwy obserwator.” I podpis „naszego” kochanego pupilka to cytat z Jego ulotki reklamowej…o ile mi wiadomo żeby być trenerem należy skończyć jakiś AWF (nawet na Zadupiu) a, Wędlin posiada tylko uprawnienia instruktora rekreacji ruchowej ze specjalnością aikido zdobyte defacto w przeciągu 15 minut, żeby być pedagogiem trzeba też skończyć jakąś wyższą uczelnię, a Wedlinie mylą się chyba pojęcia bo też na”pe” poligrafia to nie pedagogika (bo nasz Kochany „Mistrz o najdłuższym stażu treningów Aikido oraz posiadacz najwyższego stopnia mistrzowskiego Warszawie.” (kolejny cytat chyba daje do myślenia? Nieprawdaż?) ukończył szkołę średnią zdaje się , że Technikum Poligraficzne…i to by było na tyle. ZAPRASZAM NA TRENINGI DO JEGO DOJO!!!!!!!!!!!
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj Goniah, Goniah w pełnym senie , w pełnym...
Napisano Ponad rok temu
a wyslalem posta do mistrza , bardzo spokojnie proszac o wyjasnienie wszystkich kwestii ktore sa dla mnie niezrozumiale
to bylo przedwczoraj. do dzis nie odpisal - ale byl weekend. jak cos dostane to dam znac
Napisano Ponad rok temu
a dziś z rana Wanilla sensei prawdopodobnie zrobił wielką kupę- podobną do słonia
[itd]
No owszem, krytykuje to, co widzialem na stronie. Nie darze takze szacunkiem SS, czego nie ukrywam, ale takie teksty IMHO nie kwalifikuja sie zupelnie na forum... czy w ogole jakiejkolwiek dyskusji. Szczepan cos powinien z tym zrobic.
Troche inne mialaby to zabarwienie, gdyby osoba wypowiadajaca takie sensacje nie ukrywala sie pod pseudem, ale tak... zasluguje na wykreslenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Popytalem sie paru ludzi co znaja Velinowa zanim przyjechal do W-wy.To ze wali komercje to jedno, ale zeby za plecami i anonimowo go opluwac to calkiem inna historia.
Miej odwage sie podpisac, a jak nie to wywalam twoje historie wyssane z palca.
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
ten klamie, ten nie klamie, ten lepszy , gorszy czy komercyjny...
kazdy watek tak wyglada...ja jestem lepszy ale ci nie pokaze bo tradycja mi zabrania a moj sensei to latal F16 i jezdzil gokartem i jest napewno lepszy!
Aikidocy potrafia tylko polemizowac, moze spotkajcie sie i sie sprubujcie?
Napisano Ponad rok temu
dzieki za poparcie- mysle- ze b. latwo sprawdzic te informacje czy sa wyssane z palca- a jesli nie ?T co zrobi Moderator Forum? a jesli sie podpisze imieniem i nazwiskiem i to co pisze okaze sie prawda to co. Dostane jakis medal?
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Może i napiszę jeszcze wiecej, ale niektórzy i tak nie potrafią czytać!!!!!!!
A poza tym to nudzi mnie już temat Wędliny...i nie chce mi się rozpisywać o błazeństwach tego gościa....
Astor taki jestes anonimowy as w krtyce niewybrednej, moze bys sie podpisal prawdziwym nazwiskiem to by mozna bylo twoje "rewelacje" bardziej sprawdzic, co?
To co chcesz Panie Moderatorze- Prokuratorze chcesz sprawdzać moje imię i nazwisko czy to o czym pisze?
Popytalem sie paru ludzi co znaja Velinowa zanim przyjechal do W-wy.To ze wali komercje to jedno, ale zeby za plecami i anonimowo go opluwac to calkiem inna historia.
A jesli to co pisze to prawda to zwrocisz mi honory bo jak narazie twierdzisz, ze Go opluwam(- a, jak na razie jeszcze nigdzie nie napisałem nic o Marcinie Borysie Velinowie). Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ze w polskim prawie pomówienie jest karane!?
a wyslalem posta do mistrza , bardzo spokojnie proszac o wyjasnienie wszystkich kwestii ktore sa dla mnie niezrozumiale
to bylo przedwczoraj. do dzis nie odpisal - ale byl weekend. jak cos dostane to dam znac
Popey i co Miszcz Cię oświecił?
czekam na odpowiedz i obronę Miszcza....
[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido dzieckiem jiu-jitsu?
- Ponad rok temu
-
Historia starego zdjecia
- Ponad rok temu
-
3 sensei'ow
- Ponad rok temu
-
Sekretna technika aikido
- Ponad rok temu
-
Co to za ludzie?
- Ponad rok temu
-
steven seagal i velinov
- Ponad rok temu
-
Aikido w Lesznie ?
- Ponad rok temu
-
Paweł Felisiak 3 Dan
- Ponad rok temu
-
? ? ? Co wybrać, czym się różnią od siebie ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Pan Prezes napisal...
- Ponad rok temu