Dezorientacja w czasie napadu
Napisano Ponad rok temu
Jakie systemy walki są w tym wypadku najskuteczniejsze?
Bjj,boks,karate,czy inne?
Dodam tylko,że ucieczka nie wchodzi w grę.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
pomyślałem że mógłbym o kant dupy potluc teleskopa i inne superwynalazki gdyby mnie zaczepili z takim sprzętem
już ruscy po maciejowicami sie o tym przekonali, że polskie rolnictwo potęgą jest
a w ogóle zauważyłem korelację z tematem z działu Knajpa
Napisano Ponad rok temu
budo_mort napisał
kiedyś naszła mnie taka refleksja - idę z garażu, teleskop za paskiem w kieszeni balisong a z naprzeciwka szło 2 starszych panów, z kosami ( kosili trawę )
pomyślałem że mógłbym o kant dupy potluc teleskopa i inne superwynalazki gdyby mnie zaczepili z takim sprzętem
już ruscy po maciejowicami sie o tym przekonali, że polskie rolnictwo potęgą jest
Zdaje się, że podobna broń jaką mieli kosynierzy była już znana w Japonii i pewnie wcześniej w Chinach. W Japonii nazywała się naginata. Do dzisiaj można się uczyć naginata jutsu.
Silvio
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
U mojej babci na Potańcówce

Koledzy a wioski mojej babci,a że było ich więcej ,wyrzucili razem z bramkarzami niegrzecznych chłopców!!!
Po 2 godz. przed remizę zajechały auta (żuk ,pare maluchów, polonez itp) wyskoczyła banda chłopów i cheja na "nas".
Moj koledzy wieśniacy szybkim ruchem otorzyli garaz od remizy wyciągneli takie rurki co się do nich śikawke przykręca (około 50 cm długości) i .. rzeznia !!!!!!!
W momenmci jak dwóch z "naszych" wyciągneło kawałek płotu betonowego i cisneło w jedno z aut przez przednia szybe wolałem ulotnić się ...... na moje szczęście bo po 5-10 min zajechało pełno policji i zaczeło sie pałowanie !!!!!
Dziwne zwyczaje 8O
Ale o zadnym kodeksie honorowym nie słuszałe?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Z reguły wyznają jedną prostą zasadę my możemy wszystko obcym nie wolno nic - liczy się pretekst
Yak ty chyba trafiłeś na wyjątkowych
Napisano Ponad rok temu
Gdzies tam koło Łodzi pojechaliśmy do remizy na dicho,zajezdzamy a tu jakis tłum i krzyki patrzymy jakis koles ucieka a zanim z 15 chlopa i wio,zobaczyli nas i wywalili nas z caru, oprocz kierowcy .Pojechali go scigac,wrocili po 20 min i go nie zlapali bo ponoc spierdolil w pole,ale zeby sie wyzyc zaczepili kolesia koło budki tel pod pretekstem ,ze jest od niego i przy tlumie ludzi skopali go przy wszystkich az sie caly krwia zalal,on sie potem odgrazal nam ze my to ich znajomi,spisze numery i ze zaraz cala wies sie zjedzie na wojne.To my szybciutko w samochod i wio ,puzniej niewiem co sie dzialo.
Napisano Ponad rok temu
Life Rulez

Napisano Ponad rok temu
W Pieninach w uroczym miasteczku Krościenko była sobie raz impra na którą zostałem zaproszony przez koleżanką z tamtych stron.Oczywiście jeden gość zaczął mieć wąty do drugiego ze wsi obok i w ruch poszły pręty z budowy obok i brzytwy przestraszony Jak koleś dostał brzytwa w szyję (3 mm od tętnicy jak nazajutrz dowiedział się kumpela)to wymięklem dałem nogę przez tylne drzwi piekarni - impra była nie w remizie a właśnie magazynie piekarni.
Reasumując zabawy wiejskie bywaja równie niebezpieczne jak Trójkąty Bermudzkie naszych miast niestety.Potem fajnie się to wspomina ale w momencie akcji bywa gorąco...
Pozdrawiam wszystkich weteranów wiejskich zadym

El Primo
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A najgorsze to są sztachety z gwoździem na końcu - strasznie ciężko się ten gwóżdź z pleców wyciąga :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
budo_snajper napisał
A to w toporku strażackim to się obuch nazywaNa dysku byłem świadkiem zdarzenia, jak ekipa z drugiej wsi otoczyła :agrue: całą remizę. Obyło się bez paniki, szef Ochotniczej Straży Pożarnej wydał swojej ekipie służbowe toporki strażackie z zaleceniem bicia tylko obuchami :roll: - nawet szybko było po wszystkim.

Napisano Ponad rok temu
Całe szczęście, że nie chodze na dyskoteki. Ale za to kumpel brata leży w szpitalu z połamanymi nogami i szczęką na wyciągu ( poderwał dziewczynę ze wsi nie wiedząc że była już na tamtą noc zaklepana

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

S.
Napisano Ponad rok temu
swoja droga niedlugo sie pojawia pytania jak przy minimalnym wysilku poradzic sobie z czolgiem :?
Pzdr
3mbri0n
Ps-rurki, prety z budowy obok, brzytwy-kurde i kto mowi ze Izrael stolica Krav magi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Przemoc w domu
- Ponad rok temu
-
judo na ulicy
- Ponad rok temu
-
śmieci w lesie = off topic, off forum ?