Dezorientacja w czasie napadu
Napisano Ponad rok temu
Jakie systemy walki są w tym wypadku najskuteczniejsze?
Bjj,boks,karate,czy inne?
Dodam tylko,że ucieczka nie wchodzi w grę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomyślałem że mógłbym o kant dupy potluc teleskopa i inne superwynalazki gdyby mnie zaczepili z takim sprzętem
już ruscy po maciejowicami sie o tym przekonali, że polskie rolnictwo potęgą jest
a w ogóle zauważyłem korelację z tematem z działu Knajpa
Napisano Ponad rok temu
kiedyś naszła mnie taka refleksja - idę z garażu, teleskop za paskiem w kieszeni balisong a z naprzeciwka szło 2 starszych panów, z kosami ( kosili trawę )
pomyślałem że mógłbym o kant dupy potluc teleskopa i inne superwynalazki gdyby mnie zaczepili z takim sprzętem
już ruscy po maciejowicami sie o tym przekonali, że polskie rolnictwo potęgą jest
Zdaje się, że podobna broń jaką mieli kosynierzy była już znana w Japonii i pewnie wcześniej w Chinach. W Japonii nazywała się naginata. Do dzisiaj można się uczyć naginata jutsu.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mojej babci na Potańcówce paru kolegów z innej wioski wypiło za dużo win i rozkręcili zadymę!!!!
Koledzy a wioski mojej babci,a że było ich więcej ,wyrzucili razem z bramkarzami niegrzecznych chłopców!!!
Po 2 godz. przed remizę zajechały auta (żuk ,pare maluchów, polonez itp) wyskoczyła banda chłopów i cheja na "nas".
Moj koledzy wieśniacy szybkim ruchem otorzyli garaz od remizy wyciągneli takie rurki co się do nich śikawke przykręca (około 50 cm długości) i .. rzeznia !!!!!!!
W momenmci jak dwóch z "naszych" wyciągneło kawałek płotu betonowego i cisneło w jedno z aut przez przednia szybe wolałem ulotnić się ...... na moje szczęście bo po 5-10 min zajechało pełno policji i zaczeło sie pałowanie !!!!!
Dziwne zwyczaje 8O
Ale o zadnym kodeksie honorowym nie słuszałe?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z reguły wyznają jedną prostą zasadę my możemy wszystko obcym nie wolno nic - liczy się pretekst
Yak ty chyba trafiłeś na wyjątkowych
Napisano Ponad rok temu
Gdzies tam koło Łodzi pojechaliśmy do remizy na dicho,zajezdzamy a tu jakis tłum i krzyki patrzymy jakis koles ucieka a zanim z 15 chlopa i wio,zobaczyli nas i wywalili nas z caru, oprocz kierowcy .Pojechali go scigac,wrocili po 20 min i go nie zlapali bo ponoc spierdolil w pole,ale zeby sie wyzyc zaczepili kolesia koło budki tel pod pretekstem ,ze jest od niego i przy tlumie ludzi skopali go przy wszystkich az sie caly krwia zalal,on sie potem odgrazal nam ze my to ich znajomi,spisze numery i ze zaraz cala wies sie zjedzie na wojne.To my szybciutko w samochod i wio ,puzniej niewiem co sie dzialo.
Napisano Ponad rok temu
Life Rulez
Napisano Ponad rok temu
W Pieninach w uroczym miasteczku Krościenko była sobie raz impra na którą zostałem zaproszony przez koleżanką z tamtych stron.Oczywiście jeden gość zaczął mieć wąty do drugiego ze wsi obok i w ruch poszły pręty z budowy obok i brzytwy przestraszony Jak koleś dostał brzytwa w szyję (3 mm od tętnicy jak nazajutrz dowiedział się kumpela)to wymięklem dałem nogę przez tylne drzwi piekarni - impra była nie w remizie a właśnie magazynie piekarni.
Reasumując zabawy wiejskie bywaja równie niebezpieczne jak Trójkąty Bermudzkie naszych miast niestety.Potem fajnie się to wspomina ale w momencie akcji bywa gorąco...
Pozdrawiam wszystkich weteranów wiejskich zadym
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A najgorsze to są sztachety z gwoździem na końcu - strasznie ciężko się ten gwóżdź z pleców wyciąga :wink:
S.
Napisano Ponad rok temu
A to w toporku strażackim to się obuch nazywa , bo te co ja widziałem, to mają stalowy czekan. Uderzony tym delikwent skończy jak Lew Trocki.Na dysku byłem świadkiem zdarzenia, jak ekipa z drugiej wsi otoczyła :agrue: całą remizę. Obyło się bez paniki, szef Ochotniczej Straży Pożarnej wydał swojej ekipie służbowe toporki strażackie z zaleceniem bicia tylko obuchami :roll: - nawet szybko było po wszystkim.
Napisano Ponad rok temu
Całe szczęście, że nie chodze na dyskoteki. Ale za to kumpel brata leży w szpitalu z połamanymi nogami i szczęką na wyciągu ( poderwał dziewczynę ze wsi nie wiedząc że była już na tamtą noc zaklepana )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
S.
Napisano Ponad rok temu
swoja droga niedlugo sie pojawia pytania jak przy minimalnym wysilku poradzic sobie z czolgiem :?
Pzdr
3mbri0n
Ps-rurki, prety z budowy obok, brzytwy-kurde i kto mowi ze Izrael stolica Krav magi ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przemoc w domu
- Ponad rok temu
-
judo na ulicy
- Ponad rok temu
-
śmieci w lesie = off topic, off forum ?
- Ponad rok temu