Paweł Felisiak 3 Dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sensei Pawel Felisiak jest obecnie szefem Shudokan Aikido w Polsce, prowadzi sekcje w Gliwicach ul. Sikornik 1 Szkoła Podstawowa nr. 23
wsio na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2 Taisho: stronka byla kiedys na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co sie stalo
Napisano Ponad rok temu
Taisho czemu na priv?
sensei Pawel Felisiak jest obecnie szefem Shudokan Aikido w Polsce, prowadzi sekcje w Gliwicach ul. Sikornik 1 Szkoła Podstawowa nr. 23
wsio na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2 Taisho: stronka byla kiedys na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co sie stalo
Hmm...coś ta stronka nie bardzo chce działać
Napisano Ponad rok temu
Hmm...coś ta stronka nie bardzo chce działać
cos kombinuja... chca nas pewnie czyms zaskoczyc...
Napisano Ponad rok temu
Ano byla lecz domena zostala przejeta przez kogos innego:(2 Taisho: stronka byla kiedys na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co sie stalo
Mozna sie domyslec przez kogo:(
Wkrotce bedzie ona pod innym adresem.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie można znaleźć jakieś informacje o Pawle Felisiaku? Czy ktoś z was miał kiedyś okazję się z Nim spotkać
Co to jest ?
PRZERWA NA REKLAMĘ?
Napisano Ponad rok temu
Gdzie można znaleźć jakieś informacje o Pawle Felisiaku? Czy ktoś z was miał kiedyś okazję się z Nim spotkać
Co to jest ?
PRZERWA NA REKLAMĘ?
To nie jest żadna przerwa na reklamę, tylko pytanie o osobę na której temat nic nie udało mi się znaleźć w necie. Chyba mam prawo wiedzieć coś na temat senseia moich dzieci. Prawda?
Napisano Ponad rok temu
Najlepszym sposobem jest obejrzenie jego pracy, to powinno wystarczyć by dowiedzieć się co nieco o nim. Resztą się nie martw i nie sugeruj sądami osób, których nie znasz.Chyba mam prawo wiedzieć coś na temat senseia moich dzieci. Prawda?
Napisano Ponad rok temu
...i nie sugeruj sądami osób, których nie znasz.Chyba mam prawo wiedzieć coś na temat senseia moich dzieci. Prawda?
Na szczęście nikt złego słowa jak dotąd o nim nie powiedział
Napisano Ponad rok temu
Najlepszym sposobem jest obejrzenie jego pracy, to powinno wystarczyć by dowiedzieć się co nieco o nim. Resztą się nie martw i nie sugeruj sądami osób, których nie znasz.
1. jak nie masz pojecia o aikido to mozesz i 2 tyg. ogladac kogos 'w pracy' a i tak nie bedziesz wiedziec co i jak i czy warto...
Co to jest ?
PRZERWA NA REKLAMĘ?
2. ciekawe, ze nie jest to pierwszy post o shudokanie, ktory dziala na ciebie MM jak plachta na byka... czyzby jakies przezycia w mlodosci; bylo pyt. padla odpowiedz, nie pekaj, moze kiedys jeszcze i o ciebie kto spyta rotfl
Ano byla lecz domena zostala przejeta przez kogos innego:(
Mozna sie domyslec przez kogo:(
no tak, dalej podchody... nic nie rozumiem...
Napisano Ponad rok temu
Zdaje się, że chodzi tu o zajęcia z dziećmi, pioziom techniczny gościa nie jest tu specjalnie ważny, choć sam tytuł {szef coś tam, coś tam} sugeruje, że powinien wiedzieć na temat aikido więcej niż pytający rodzic. Wydawało mi się, że jest to raczej pytanko o człowieka, więc moja rada wydaje mi się jak najbardziej trafna1. jak nie masz pojecia o aikido to mozesz i 2 tyg. ogladac kogos 'w pracy' a i tak nie bedziesz wiedziec co i jak i czy warto...
2. ciekawe, ze nie jest to pierwszy post o shudokanie, ktory dziala na ciebie MM jak plachta na byka... czyzby jakies przezycia w mlodosci; bylo pyt. padla odpowiedz, nie pekaj, moze kiedys jeszcze i o ciebie kto spyta rotfl
To, że nie jest to moja pierwsza ostrzejsza reakcja na shudokan właśnie mi uświadomiłeś, nie mam jak dotąd przykrych z wami doświadczeń i raczej reaguję na treść, bardziej niż na hasła. Ale gratuluję pewności siebie.
Poza tym, gdybym chciał pytań na temat swojej osoby pewnie bym to sprytniej zaaranżował
Napisano Ponad rok temu
Czy uwaza Pan, ze miasto to powinno wröcic do Rzeszy, czy chce Pan wyeksponowac przez to jego niemiecka przeszlosc?
A przy okazji jedzie ktos moze z Forumowiczöw na staz z Asai do Berlina?
To chyba za 2 tygodnie.
Napisano Ponad rok temu
Ja vohlMoze to offtopic, ale czemu zmienil Pan "Zabrze" na "Hindenburg"?
Czy uwaza Pan, ze miasto to powinno wröcic do Rzeszy, czy chce Pan wyeksponowac przez to jego niemiecka przeszlosc?
Reich uber ales;)
Napisano Ponad rok temu
Ja vohl
Reich uber ales;)
Taisho, wszystko w porzadku? Rodzina, dzieci ok? 8O
Napisano Ponad rok temu
Z rodzina o.k. a dzieci nie mamJa vohl
Reich uber ales;)
Taisho, wszystko w porzadku? Rodzina, dzieci ok? 8O
Zauwazyles ten znaczek?
Jaja se robie a ty taki powazny jestes.
Napisano Ponad rok temu
Z rodzina o.k. a dzieci nie mam
Zauwazyles ten znaczek?
Jaja se robie a ty taki powazny jestes.
Znaczek zauwazylem. I wcale mi nie do smiechu jak slysze takie tezty....
Napisano Ponad rok temu
SHUDOKAN AIKIDO POLSKA... bez komentarzy )))
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
? ? ? Co wybrać, czym się różnią od siebie ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Pan Prezes napisal...
- Ponad rok temu
-
"Najlepszy" styl Aikido
- Ponad rok temu
-
Uwaga złodziej!!!!!
- Ponad rok temu
-
Asai Sensei