śmieci w lesie = off topic, off forum ?
Napisano Ponad rok temu
i tu pytanie nie chodzi mi o sprzatanie (bo to robie) ale o ludzi (jesli jeszcze mozna ich tak nazywac) co śmieca.
Pora grzybowa i puszek po piwsku, napojach, itd. rosnie wiecej jak prawdziwkow, doszlo do tego ze strzykawki znajduje na sciezkach = co z takimi zrobic zeby nie smiecili,
ja tego nie rozumiem jak mozna isc po lesie i jeb puszke, jeb reklamowke, paczke po papierosach, batoniku itd. no kurwa nie rozumiem tego,
co byscie zrobili gosciowi zeby trafilo do resztek zwojow nerwowych (zwanych mozgiem) = tak aby samemu za kratki nie trafic
na moje szczescie nie trafilem jeszcze jak ktos cos wywala, ale jak bym dorwal to chyba nogi z dupy powyrywam (i tego sie boje), moze ktos ma lepszy ponmysl :twisted:
tylko bez rad = dzwon na policje = powiedziano mi ze od smiecenia to jest straz miejska = sek w tym ze oni tez to maja gdzies bo ich kompetencja konczy sie wlasnie na scianie lasu = a ten to lasy panstwowe = niczyje ?
Napisano Ponad rok temu
Qrwa i dla tego otoczenie nasze wyglada jak wyglada.
Napisano Ponad rok temu
a jakies konkluzje = jakos olewac mi sie juz nie chce bo to w MOIM K#### LESIE smieca
Napisano Ponad rok temu
Najgorzej , ze sa bezkarni bo nikt stac w lesie nie bedzie niestety i sie czaic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moj wujem ma kawalek prywatnego lasu pod warszawa do ktorego ktos systematyczne wywzil i wywalal smieci.
pewnego dnia jadac samochodem przylapalismy na goracym uczynki dwoch proli wywalajacych lopatami z zuka odpadki i gruz
szykowala sie krwawa jatka ale w pewnym momencie jeden z nich powiedzial cos co uswiadomilo mi ze nawet jesli obije im mordy nic to nie zmieni. I tak do nich nie dotrze za co dostali po lbach.
Chlop w kluczowym momencie zadal proste pytanie:
"... To po ch... jest ten las???"
slabo?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga
- Ponad rok temu
-
Kilka technik samoobrony