Odnosnie mnie ... nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj. Moze nie umiem opowiadac o niektorych rzeczach slowami itp .. po prostu nie bede sie tlumaczyl przed toba ... to moj ostatni post do ciebie.
Wypowiadam sie tylko na podstawie lektury Twoich postow. I to bardzo ostroznie i oglednie.
Nigdy nie mowilem , ze sparuje sportowo , nie mowilem ze sparuje z ludzmi , ktorzy sa lepsi odemnie w nozu itp Jedyne co mowilem , ze kiedy trenowalem karate z kwestii sportowych. Koniec.
Pardon? Przeciez napisales, ze "przeniosles to do sparringu" (mowa o Twojej wydlubanej z nosa technice). Gdy napisalem, ze NIGDY NIE SPAROWALES - napisales, ze "Chris mi nie wierzy", czy cos w tym stylu...
Na pytanie Fiodora - "jakim sprzetem sparujecie?" - dales odpowiedz:
Ja sparuje metalem ... wiem wiem ... brzmi jak idiotyzm ale prostuje.
Ochraniacz musem jest tylko na oczy a noze nie sa naostrzone. Co prawda ciecia dostarczaja zadrapania , ranek i blizn ale ucza ostroznosci przed atakami.
Fajne bzdury. Rozumiem, ze "sparujesz" bez pchniec?
Aaa... zaraz... bylo - NIE-sportowo, tak? Gdzie? Po bramach? Nie rozsmieszaj mnie. I "nie sparujesz z ludzmi, ktorzy sa lepsi od Ciebie w nozu", tak? Moglbys wytlumaczyc kolegom co to dokladnie oznacza? Taka zasada? - "nie sparuj z lepszymi od siebie"?
Ach...jeszcze cos - Sam jestes sobie winien, jesli teraz Twoje ego cierpi.
Wlasnie placisz za brednie, ktore wypisywales. Nic za darmo w Universum...
Miales nadzieje, ze wiekszosc tutaj to mili idioci, ktorzy wszystko lykna?
Chris jak ci sie nie podoba link do BB to powiedz to go zdejme i juz. Podeslij mi odpowiedz na priv.
Tak - nie podoba mi sie. (to bylo na priva)
NIe mowilem , ze na twoim forum cos mi wykasowales - nie popadaj w paranoje
Prawda... napisales:
A przynajmniej w tym forum mozna jeszcze wyrazac swoje opinie.
Co - jak zwykle w przypadku Twoich postow - nie oznaczalo tego na co wyglada, nie?
Ciao
Chris