Re: Ktos slyszal.. Ktos wie..?
Alez jaki cios ?
Ach Bronson myslalem ze jak piszesz zeby oszolomow tepic to jestes gotow na wszystko nawet na wywalenie z forum.
No ale jesli uwazaz ze czlowiek umieszczajacy zdjecia homoseksualistow na vortalu, ktory zostal usuniety z wiekszosci forum o profilu ma w necie, zastepca redaktora naczelnego szanowanego pisma BUDOKAN - (nie mylic ze szkola BUDOKAN - bo mi opinie to popsuje

)
jeden z liderow organizacji ktora zajmowala sie m.innymi kradzeniem stron internetowych i siusianiem po obcych dojo
Obecnie przebywajacy w areszcie pod zarzutem usilowania gwaltu zostal nieslusznie usuniety z forum (no bo przeciez nie popierasz moich slow

)
- No coz to juz Twoja sprawa - gratuluje towarzystwa. Mam nadzieje ze masz na tyle jeszcze poczucie wlasnej godnosci ze nie bedziesz w ekipie ktora bedzie przyjezdzala mi w dojo nasikac.
A teraz przytocze tekst lidera pewnej organizacji dotyczacy swojego wspolpracownika:
Pomimo ze od czasu do czasu dostaje wiadomosci od Boruty to wlasciwie nic nie wydarzylo sie takiego co stanowiloby jakis zwrot w sprawie lub cenna informacje.
Obecnie sie dowiedzialem ze prokurator zrobil swoje sledztwo z ktorego niestety niewiele wynika tzn najpowazniejzyszymi swiadkami sa kontrolerzy ktorzy powiedzieli ze po odebraniu biletow od Pawla a pozniej tej kobiety uderzyla Pawla butem i powiedziala ze chcial ja zgwalcic, to wlasciwie wszystko inni pasazerowie mowia ze nic sie nie slyszeli jedynie ze Pawel zapytal sie czy moze wejsc i zostal zaproszony ot wlasciwie wszystko.
Pierwsza sprawa ma odbyc sie w polowie sierpnia i jesli bede takie dowody jak teraz jest szansa ze zostanie wypuszczony.
Pawel jest dobrej mysli czuje se dosc dobrze (ciagle dostaje od nas listy i inna pomoc)Ponoc przeczytal juz tyle ksiazek ze dostal zakaz wypozyczania wiecej Moze dostawac jedno czasopismo na tydzien itd itd.Stara sie cwiczyc i cwiczyl z klawiszem od combatu 56 i jakims bokserem z celi ale zakazali mu cwiczen.
Pawel mowi ze dzieja sie sprawy dziwne np klient siedzial rok za gwalt po czym okazalo sie ze dziewczyna byla dziewica, mowi ze gdzies 1/3 jest niewinna.
Wszystkich pozdrawia i zyczy wspanialych wakacji.Pomyslcie co sie bedzie dzialo jak wyjdzie i dorwie sie do internetu Drzyjcie nasi wrogowie i oszczercy!!!
Pozdrawiam
CARLAO
A my juz drzymy

- jak Boruta wyjdzie to ja sie nawet bede obawial po mydlo w lazience schylic
Jak tam Bronson przygotowujesz sie wreszcie do jakis zawodow - Boruta kiedys zapewnial ze pasy w BJJ nadaje sie za walki i wygrane w turniejach - przydalo by sie wystartowac w jakims turnieju przed otrzymaniem purpury - prawda ? 8)
Wynik nie jest wazny bo kto nie walczy to nie przegrywa wazne czy walczy lub kiedykolwiek walczyl.
No a teraz powiedz co z tego co mowilem bylo nieprawda ?
Jak powiedzialem cos co bylo nieprawda to jak doszly do mnie inne wiadomosci to sprostowalem co jest w powyzszych postach.
Jak dojdzie do mnie i sie potwierdzi ze to dziewczyna probowala zgwalcic Waszego bylego zastepce redaktora naczelnego to tez napisze 8)
Piekne "Towarzystwo" Bronson piekne 8)