Ktos slyszal.. Ktos wie..?
Napisano Ponad rok temu
wiec skoro piszesz ze moglbys i wlasnie TO miales na mysli... nie krepuj sie
Napisano Ponad rok temu
Widzę, że zyskałem kilku anonimowych sympatyków...cieszę się i nie krepuję wcale...! Po prostu uważam, że nie ma takiej potrzeby. Z jednego tematu urośnie drugi, potem następny... itd.
Nie wiem jak wy... ale ja mogę sobie pozwolić na taki luksus...
miłego dzionka i wieczoru..
pozdrawiam... :-)
Napisano Ponad rok temu
:-)
Napisano Ponad rok temu
Sympatyków? Raczej nie do końca. Twoje posty nic nowego do tematu nie wniosły, więc, sam rozumiesz. Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to po co tracisz kalorie na pisanie bezsensownych postów? Szkoda twojej energii na pisanie i zainteresowanych na czytanie. Bez urazy.
Widzę, że zyskałem kilku anonimowych sympatyków...cieszę się i nie krepuję wcale...! Po prostu uważam, że nie ma takiej potrzeby. Z jednego tematu urośnie drugi, potem następny... itd.
pozdrawiam... :-)
Napisano Ponad rok temu
Sympatyków? Raczej nie do końca. Twoje posty nic nowego do tematu nie wniosły, więc, sam rozumiesz. Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to po co tracisz kalorie na pisanie bezsensownych postów? Szkoda twojej energii na pisanie i zainteresowanych na czytanie. .
Trudno dziś o prawdziwych wielbicieli...to prawda, ale jakoś to zniosę...
Czy mam coś do powiedzenia czy nie, to już inna sprawa...zależna od tego, co chciałbyś wiedzieć...
Co do kalorii...heheee...to dobra terapia na moje kilogramy nadwagi...
Uważasz moje posty za bezsensowne (wszystkie czy wybiórczo?) ?
Tak sie jakoś dziwnie składa, że przeczytałem na tym forum wiele postów... i lepszych i gorszych i nie próbowałem nazywać je bezsensownymi,,,chociaż wiele z nich można by do tej kategorii zaliczyć.
Nikt nie ma monopolu na wiedzę o wszystkim... w tym miejscu zacytuję słowa naszego sławnego historyka Jana Długosza (1415-1480)....
..."Jeżeli kogoś wymownego, mocniejszego w naukach oraz obdarzonego z natury wykwintnym językiem styl tego dzieła, nieuczony, prosty, czy też za rozwlekły, nie głaszczący uszu żadną słodyczą ani dźwięcznym doborem słów, nie błyszczący kwieciście, obrazi, niech zważy, że zdolności nie skupiają się na kimś jednym, nie jednemu zostały przydzielone i z nim złączone"....
serdeczne pozdrowienia....
nawet dla niesympatyków....hehehee...
i uśmiechnij się...
Napisano Ponad rok temu
Czy mam coś do powiedzenia czy nie, to już inna sprawa...zależna od tego, co chciałbyś wiedzieć...
Nie jestem autorem tego tematu, dlatego też moja ciekawość nie gra tu roli.
Uważasz moje posty za bezsensowne (wszystkie czy wybiórczo?)
Absolutnie mówię tu o postach w tym temacie, pozostałych nie czytałem.
Nikt nie ma monopolu na wiedzę o wszystkim
serdeczne pozdrowienia....
nawet dla niesympatyków....hehehee...
i uśmiechnij się...
Z monopolową teorią się w pełni zgadzam, również serdecznie pozdrawiam, ja ci nie wróg, to tylko wymiana zdań, a uśmiecham się bardzo często , ale nie stale :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Z monopolową teorią się w pełni zgadzam, również serdecznie pozdrawiam, ja ci nie wróg, to tylko wymiana zdań, a uśmiecham się bardzo ....
No, to już lepiej zdecydowanie .... ale co do monopolu, to nie masz chyba na myśli... heheee... nie, na pewno nie !!! Heehehe
Masz rację, śmiech to dobre antidotum... nawet na większość zawartych tu postów...
Dobranoc...
Napisano Ponad rok temu
A i jeszcze byl Sterkowicz to byl podobny poziom do M S
Petr
Napisano Ponad rok temu
Bylem na kursie instruktorski chyba 93 roku i zajecia prowadzil miedzy innymi Pan M. Ś. Poziomem zdecydowanie odbiegal od innych prowadzacy J. Sniegowskigo i W Kazberuka.
A i jeszcze byl Sterkowicz to byl podobny poziom do M S
Petr
A, w ktora strone odbiegal?
bronson
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Petr
Napisano Ponad rok temu
Jak mu zaproponowano zeby sie skupil to zaczal sie wykrecas i tlumaczyc zmeczeniem
Ale to tak poza tematem 8)
Napisano Ponad rok temu
Martius slyszales cos o jadrach od sliwki?
i kto to wlasciwie sa Ci dwaj przy sliwce?
Napisano Ponad rok temu
Jeden z tych Panow mowil kiedys ze jak sie skupi to i cios na jadra przyjmie
Kurde, to musi się zajebiście gościu skupiać. rotfl rotfl rotfl rotfl Takie przypadki się zdarzają, medycyna ma na to jakieś określenie, ale w tej chwili nie pamiętam. Jak się skupię, to może sobie przypomnę.
Napisano Ponad rok temu
Martius slyszales cos o jadrach od sliwki?
Nie to bylo na kursie instruktorow kung fu w 1987 roku o ile pamietam
i kto to wlasciwie sa Ci dwaj przy sliwce?
Sniegocki i Kazberuk - kung fu
Sterkowicz - profesor na AWF krakowskim
Napisano Ponad rok temu
jakowas zmowa milczenia?
chcialbym czegos wiecej nizli faktu iz ze o jadrach na kursie instruktorskim nie mowil - co zpowodowane bylo zapewne brakiem wystarczajacego sqpienia, posiadacz ciulowej gazetki, lub stwierdzen typu 'zajebisty' kontra 'beznadziejny' - ale najwyrazniej checi checiami pozostana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze dlatego takie milczenie bo chlopaki chca sobie cos napisac w tym swierszczyku?
Po prostu co niektorzy uwazaja ze nie obgaduje sie kogos kto "oficjalnie" tego forum nie czyta.
Co do "swierszyka" jak na razie jest to najczesciej i w najwiekszej ilosci wydawane oraz najlepiej dystrybuowane czasopismo na temat MA - tak Bronson "Budokan" moze tylko o tym pomarzyc. 8)
Dla mnie akurat bardzo dobrze zapowiada sie nowe pismo ktore dopiero co zaczelo wychodzic SENSEI i przypuszczam jak bedzie bardziej wszechstronne - na co trzeba czasu - bedzie najlepszym pismem MA na naszym rynku.
Napisano Ponad rok temu
?Moze dlatego takie milczenie bo chlopaki chca sobie cos napisac w tym swierszczyku
a moze jest co takiego jak kolezenstwo
Nie kazdy chce byc kolega ( nie kopie lezacych ) ale wiesz o kogo chodzi
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
:?: Gdzie w Gdańsku jj?
- Ponad rok temu
-
JU-JITSU W Bydgoszczy?
- Ponad rok temu