Martius co Ty masz do mnie? O Budokanie nic nie pisalem wiec czego chcesz? Chcesz dyskutowac o czasopismach to chyba inny dzial. Dlaczego mnie atakujesz osobiscie? Ja Cie nie zaatakowalem? Czyzbym na cos trafil???
I o ile sie orientuje to autorowi nie chodzi o obgadywanie tylko rzetelne i prawdziwe informacje, sam jestem ciekaw. Wiec jak nie chcesz nic mowic to nie a wlasnie zaczales "obgadywanie" zajmujac tyle miejsca w tym topiku i same pierdoly.
Ciekawi mnie jakie to kolezenstwo zabrania podania o kims podstawowych informacji:
co cwiczy, u kogo sie uczy, od kogo ma stopnie i ewentualnie kogo reprezentuje - jaka organizacje.
Jezeli podanie komus takiej informacji kusi sie z kolezenstwem to od razu widac jakies machlojki delikatnie mowiac. Innego wytlumaczenia zaslanianiem sie "kolezenstwem" nie widze. Jezeli sie myle prosze o sprostowanie.
Odzywam sie tylko dlatego bo nie lubie jak ktos takie ...... wypisuje.
Napiszcie cos konkretnego i nie "obgadujcie"
Nic o Panu Sliwce nie wiem a chetnie sie dowiem bo tak wysoki stopien to wypada wiedziec. Mam jakies dziwne informacje ale nie sprawdzone wiec sie nie wypowiadam o co prosze innych.