Warszawa Shidokan
Napisano Ponad rok temu
Na stronie Shidokan.pl nie ma adresu sekcji, godzin
treningów.
A
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego z netu znikły dane o Shidokan w Wawie?
Na stronie Shidokan.pl nie ma adresu sekcji, godzin
treningów.
A
A Pan sie dopiero obudzil? :wink: Zdazyl juz sie zmienic sezon i poprzednie dane (z czerwca) byly juz nieaktualne. Jeszcze nie mam nowego grafiku na Warszawe. Choc jest oczywiscie i powod tego dlaczego jeszcze go nie mam. Sa to osobiste sprawy instruktora, ktory nie mogl narazie rozpoczac dzialalnosci sekcji Shidokan. Mam jednak nadzieje, ze wszystko wroci szybko do normy i sekcja ruszy.
Na pewno pojawia sie zaraz informacje o tym na stronie.
Pozdrawiam,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Ja te dane straciłem z oczu już dawno, ale dopiero teraz probowalem znalezc je jeszcze raz.A Pan sie dopiero obudzil?
Myslalem ze cos pokrecilem.
A
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Inna rzecz, że wciąż na oczy shidokanu nie widziałem, więc tak na 100% nie jestem pewien, czy mi się spodoba. Opisy to jedno, rzeczywistość to drugie.
Dlatego z takim utęsknieniem czekam na otwarcie shidokan dojo w Wawie - chcę wreszcie zobaczyć tą odmianę karate!
Napisano Ponad rok temu
Szukamy teraz rozwiazania tej sytuacji. Z pewnoscia sekcja nie ruszy w pazdzierniku - jezeli bedzie cos wiadomo na pewno dam znac.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Ja w oczekiwaniu wzialem sie wlasnie za kicka i judo. Z tym że aby to miało sens, spędze tam pewnie z pół roku mimium. Tak więc dla mnie początek przygody z shidokanem odwleka się coraz bardziej...
Gdzie trenujesz?
A
Napisano Ponad rok temu
Judo, grupa średniozaawansowana, w ramach WFu za darmochę na Karowej, sekcja UW.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samodzielny trening-dobre rozwiązanie?
- Ponad rok temu
-
Wazne do wszystkich
- Ponad rok temu
-
DO WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu