kreatyna 1250-co potem
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuje;]
Napisano Ponad rok temu
witam.zakupiłem dzisiaj kreatynę ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]).nie jestem jeszcze zbytnio oblatany w tym temacie i chciałem się poradzić.Czytałem,że są jakieś cykle i po miesiącu należy odstawić kreatynę i sięgnąć po coś innego więc z góry chciałbym wiedzieć co i ile szykować pieniędzy .Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.
Z góry dziękuje;]
cykle kreatynowe trwaja zazwyczaj 4-8 tygodnii
po takim cyklu nalezy zrobic przerwe tak dluga jak cykl albo dluzsza i mozna przeprowadzic nastepny cykl
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę bierz tak:rano 30 minut przed śniadaniem 4 kapsułki i zaraz po treningu tez 4 kapsułki,w nietreningowy rano 4 kapsułki 30 minut przed śniadaniem i 7-8 godzin później kolejne 4 kapsułki,oczywiście na pusty żołądek.wielkie dzięki.A jeszcze może jakieś rady dotyczące dawkowania kreatyny??Będę bardzo wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Tak myślałem,żeby zacząć od BCAA,następnie rozpocząć kolejny cykl na kreatynie i zakończyć HMB.Ma to sens czy lepiej jakoś inaczej to brać?
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie.Nie wiedziałem czy rozpocząć nowy temat czy kontynuować ten Otóż za tydzień kończę pierwszy cykl na kreatynie i planuje zakupić ten zestaw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Tak myślałem,żeby zacząć od BCAA,następnie rozpocząć kolejny cykl na kreatynie i zakończyć HMB.Ma to sens czy lepiej jakoś inaczej to brać?
BCAA ok kreatyne i HMB i reszte odposc lepie kupic cos innego
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A możesz mi podpowiedzieć co lepiej kupić?Bo jeszcze jestem troszkę zielony w tym temacie i nie chce kupić jakiegoś szajsu
po cyklu BCAA i mozesz wedlug brakow w diecie gainera i bialeczko
na nastepny cykl mozesz jeszcze raz monohydrat - bo chyba go brales na poprzedni cykl ( jesli Cie niezle kopnal ) a jak nie to moze jakies jablko, jablczan
WTF ?