Z góry dziękuje;]
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wind19, dnia 25.03.2009 - 23:09 , napisał:
witam.zakupiłem dzisiaj kreatynę ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]).nie jestem jeszcze zbytnio oblatany w tym temacie i chciałem się poradzić.Czytałem,że są jakieś cykle i po miesiącu należy odstawić kreatynę i sięgnąć po coś innego więc z góry chciałbym wiedzieć co i ile szykować pieniędzy
.Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.
Z góry dziękuje;]
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wind19, dnia 26.03.2009 - 09:29 , napisał:
Kreatynę bierz tak:rano 30 minut przed śniadaniem 4 kapsułki i zaraz po treningu tez 4 kapsułki,w nietreningowy rano 4 kapsułki 30 minut przed śniadaniem i 7-8 godzin później kolejne 4 kapsułki,oczywiście na pusty żołądek.wielkie dzięki.A jeszcze może jakieś rady dotyczące dawkowania kreatyny??Będę bardzo wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wind19, dnia 17.04.2009 - 21:36 , napisał:
Witam ponownie.Nie wiedziałem czy rozpocząć nowy temat czy kontynuować ten
Otóż za tydzień kończę pierwszy cykl na kreatynie i planuje zakupić ten zestaw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Tak myślałem,żeby zacząć od BCAA,następnie rozpocząć kolejny cykl na kreatynie i zakończyć HMB.Ma to sens czy lepiej jakoś inaczej to brać?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wind19, dnia 17.04.2009 - 22:20 , napisał:
A możesz mi podpowiedzieć co lepiej kupić?Bo jeszcze jestem troszkę zielony w tym temacie i nie chce kupić jakiegoś szajsu
WTF ?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kreatyna |
Dieta |
|
![]()
|
||
Kreatyna lepsza przy... |
Inne sporty |
|