.Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.
 .Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.Z góry dziękuje;]

Napisano Ponad rok temu
 .Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.
 .Prosiłbym o nazwy konkretnych odżywek bo jak już pisałem nie jestem za bardzo obeznany.Aha,i jeszcze prosiłbym o jakieś rady odnośnie dawkowania kreatyny.Napisano Ponad rok temu
witam.zakupiłem dzisiaj kreatynę ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]).nie jestem jeszcze zbytnio oblatany w tym temacie i chciałem się poradzić.Czytałem,że są jakieś cykle i po miesiącu należy odstawić kreatynę i sięgnąć po coś innego więc z góry chciałbym wiedzieć co i ile szykować pieniędzy
Z góry dziękuje;]
 i mozna przeprowadzic nastepny cykl
 i mozna przeprowadzic nastepny cykl

WTF ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kreatynę bierz tak:rano 30 minut przed śniadaniem 4 kapsułki i zaraz po treningu tez 4 kapsułki,w nietreningowy rano 4 kapsułki 30 minut przed śniadaniem i 7-8 godzin później kolejne 4 kapsułki,oczywiście na pusty żołądek.wielkie dzięki.A jeszcze może jakieś rady dotyczące dawkowania kreatyny??Będę bardzo wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
 Otóż za tydzień kończę pierwszy cykl na kreatynie i planuje zakupić ten zestaw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
 Otóż za tydzień kończę pierwszy cykl na kreatynie i planuje zakupić ten zestaw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie.Nie wiedziałem czy rozpocząć nowy temat czy kontynuować ten
Otóż za tydzień kończę pierwszy cykl na kreatynie i planuje zakupić ten zestaw [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Tak myślałem,żeby zacząć od BCAA,następnie rozpocząć kolejny cykl na kreatynie i zakończyć HMB.Ma to sens czy lepiej jakoś inaczej to brać?
WTF ?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A możesz mi podpowiedzieć co lepiej kupić?Bo jeszcze jestem troszkę zielony w tym temacie i nie chce kupić jakiegoś szajsu
WTF ?

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Doswiadczenia z kreatyna przy sw | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Kreatyna | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Cynk a kreatyna monohydrant | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||