Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mlody jest, bez pracy, ma zone (w papierach), notowany, ale za dobre sprawowanie, sladow dywersji na samochodzie brak, zamochod z papierami...
Napisano Ponad rok temu
A jak już będzie to forum to mnie też prosze wziąść pod uwage!!!
No i kumpla mogę wciągnąć. Kawał chłopa + pies boxer. Łagodny jak baranek a wygląd mutanta. :twisted: I tylko ma jedno zawichrowanie ( pies znaczy się ) Nie cierpi menelstwa . odrazu diabeł w niego wstępuje belzebub ( kurde zresztą w nas też !!!! :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
a nie Czterema Pancernymi i Psem.
Chociaz pies by sie przydal
Napisano Ponad rok temu
plakac mi sie chce jak sobie posty pokroju wypowiedzi Zakata czytam. Z motyka na ksiezyc panowie . Wezcie to w pore odkreccie bo sobie dzieciaki do serca wezma i jeszcze sie komus krzywda stanie... -_-"
Pozdrawiam
3mbri0n
Chyba nie czytasz miedzywierszami........
Napisano Ponad rok temu
Grzesiek
Napisano Ponad rok temu
Chłopie za szybko osądzas obecnych na formum, zwłaszcza tych których wypowiedzi ci nie pasują
Wogóle to udzielasz się w paru tematach i cały czas ci coś nie pasuje
Jak to napisałeś " tarfi kosa na kamień" Pamiętaj tą maksyme
A poza tym to twoje Piekary to nienajgorsza dzielnic w Legnicy!!! Wpadnij (nawet z kolegami) na Zakaczawie ... to pogadamy!!!
Jeżeli chcesz siedzieć w domu z głową pod poduszką i czekać to bardzo prosze, my w przeciwieństwie do ciebie mamy na tyle odwagi żeby coś zrobić Ja powiedział bym "BRONIĆ SIĘ" bo wiadom że najlepszą obroną jest atak!!!!
A może tak ci nasz pomysł nie pasuje bo jesteś jednym z tych na których mamy zamiar polować?
Do Piotrka 123:
Co z tym forum tylko dla "nas"?
Napisano Ponad rok temu
Do 3mbri0n-a:
Chłopie za szybko osądzas obecnych na formum, zwłaszcza tych których wypowiedzi ci nie pasują
Wogóle to udzielasz się w paru tematach i cały czas ci coś nie pasuje
Jak to napisałeś " tarfi kosa na kamień" Pamiętaj tą maksyme
A poza tym to twoje Piekary to nienajgorsza dzielnic w Legnicy!!! Wpadnij (nawet z kolegami) na Zakaczawie ... to pogadamy!!!
Jeżeli chcesz siedzieć w domu z głową pod poduszką i czekać to bardzo prosze, my w przeciwieństwie do ciebie mamy na tyle odwagi żeby coś zrobić Ja powiedział bym "BRONIĆ SIĘ" bo wiadom że najlepszą obroną jest atak!!!!
A może tak ci nasz pomysł nie pasuje bo jesteś jednym z tych na których mamy zamiar polować?
Do Piotrka 123:
Co z tym forum tylko dla "nas"?
buehe...buehehe....BUEHEHEHEHEHEH
dobre koles, dobre :wink:
Twoja elokwencje widac jush w kilku przedstawionych przez Ciebie faktach. Primo-piekary nienajgorsza...loool dla Ciebie. Swego czasu w koknretach byl wykres miejsc w legnicy z najwieksza iloscia zgloszen w sprawach pobicia, rabunku, wlamania etc-zgadnij co bylo na pierwszym miejscu :-) Zakaczawie...bawisz mnie chlopie-dzielnica emerytow i degeneratow doprawdy wylowuje u mnie jedynie odruch wymiotny. To bylo Twoim celem?
Odwage masz...to prosze-idz w bialy dzien z tym Twoim zakaczwiem na kolesi ktorych to wielki herosie w nocy w kapturku z zaskoczenia napierd**asz-morda Ci szybko zrzednie Lol, internetowy wojownik. Prawosc Twoja na naprawde najwyzszym poziomie, skoro sam latajac poubierany napierdalasz innych-czym Ty sie niby ku*a roznisz? ze nie loisz? rotfl, nedzne usprawiedliwienie.
Pozatym takie wiesci sie szybko roznosza, a ja jakos nie slyszalem zeby jakis kolo na zakaczawiu malolatow tlukl po nocy. Czybzys krecil?
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tak czytam twojego posta to ... aż strach się bać
Masz sie czym szczycić,pewnie sam dożuciłeś pare tych punktów zapalnych żeby Zakaczawie wyprzedzić
W ramach sprostowania nie jestem z Zakaczawia i nie napir... małolatów (no chyba że zaczeli),ale pare razy byłem tu i na Piekarach i tylko na Zakaczawiu jacyś kolesie(napewno nie emeryci i nie degeneraci bo ci nie są rtacy sprawni) chcieli mi obić jadaczke tylko za to że odważyłem się iść ich ulicą nocą. Może masz słabych informatorów że wsztsykiego nie wiesz 8O
A Konkretów nie czytam bo znam jednego dzięnnikarza i wystarczy mi to żeby stwierdzić że niski poziom prezentują. Wole WPROST.
Koleś, ja nigdzie nie napisałem że chodze po Legnicy nocą i napier... jakichś kolesi :twisted:
A jak ci "kolesie" zaczną w dzień tak kraśc i napadać jak w nocy to trzeba będzie ich w dzień wyłapywać
A jeżeli chodzi o "internetowego wojownika" to ty tu startujesz z jakimiś podtekstami z za bezpiecznej klawiatury, to samo mółbym napisać o tobie.
Nie szukam usprawiedliwienia dla swojego zdania tylko wole wymierzać sprawiedliwość na własna ręke kiedy prawo zawodzi
I to by było na tyle.
Oczywiście Pozdrawiam rotfl
Napisano Ponad rok temu
No to gratuluje że mieszkasz w takiej dzielnicy Choć wcale nie oceniam pozostałych jej mieszkańców, wnioskuje to z twojej wypowiedzi 8O
Jak tak czytam twojego posta to ... aż strach się bać
Masz sie czym szczycić,pewnie sam dożuciłeś pare tych punktów zapalnych żeby Zakaczawie wyprzedzić
W ramach sprostowania nie jestem z Zakaczawia i nie napir... małolatów (no chyba że zaczeli),ale pare razy byłem tu i na Piekarach i tylko na Zakaczawiu jacyś kolesie(napewno nie emeryci i nie degeneraci bo ci nie są rtacy sprawni) chcieli mi obić jadaczke tylko za to że odważyłem się iść ich ulicą nocą. Może masz słabych informatorów że wsztsykiego nie wiesz 8O
A Konkretów nie czytam bo znam jednego dzięnnikarza i wystarczy mi to żeby stwierdzić że niski poziom prezentują. Wole WPROST.
Koleś, ja nigdzie nie napisałem że chodze po Legnicy nocą i napier... jakichś kolesi :twisted:
A jak ci "kolesie" zaczną w dzień tak kraśc i napadać jak w nocy to trzeba będzie ich w dzień wyłapywać
A jeżeli chodzi o "internetowego wojownika" to ty tu startujesz z jakimiś podtekstami z za bezpiecznej klawiatury, to samo mółbym napisać o tobie.
Nie szukam usprawiedliwienia dla swojego zdania tylko wole wymierzać sprawiedliwość na własna ręke kiedy prawo zawodzi
I to by było na tyle.
Oczywiście Pozdrawiam rotfl
...
Ech, szczerze poszukuje idei dla ktorej pisze ponizszy post i z niekurywanym zdziwieniem nie kurde znalezc. Ale coz, podazaj za impulsem jak to mowia
Wiec tak. Gratulowac czego nie ma, bo byc moze Twoj system wartosci chlew, menelstwo i ubostwo klasyfikuje dosyc wysoko, ja jednak wcale jakos specjalnie swoj sie tutaj nie czuje. Oceniac nie prooboj, bo sam zostaniesz oceniony.
Nxt-bac to Ty sie synku mozesz o wiele innych rzeczy, np czy nie tracisz czasu snujac te swoje glebokie merotyrocznie wypociny
Punktow naprawde nie dodalem, uwierz mi ze ja nie z tego pokroju-ale o dziwo jakos mi na Twojej opini nie zalezy :wink:
Doprawdy wysoki poziom kolega prezentuje jak to sam ujal "napier**jac malolatow" (ktorzy zaczeli ). Wiec jush wiem zkad teza o punktach.
To ze na piekarach bylo Ci cieplutko, milutko i bezpiecznie to uwierz mi-nie wywoluje u mnie irytacji, ino usmieszku ze masz tak glebokie poparcie praktyczne dla swoich slow. Pozatym jesli Ci ta sytuacja nie pasuje, to zapraszam ponownie. Doprawdy faworyzacja zakaczawia dlatego ze chceli Ci tam obic morde jest iscie pocieszna. Nie zmuszaj mnie zebym zalowal ze tego nie zrobili. Jak w jakims jush poscie wpominalem-dzisiaj takie czasy ze wszedzie moza w dziob zarobic :? Informatorow miec nie musze, bo sam czesto tam bywam i w przeciwienstwie do Ciebie nie oceniam po pozorach...o czym swiadczy chociazby Twoja opinia o konkretach.
Ja internetowy wojownik? uu, uraziles moje ego . Ja sie nie kryje-chcesz poznac to nic nie stoi na przeszkodzi zebysmy poszli na browarka i wyprostowali troche Twoj poglad. Pozatym to nie ja mam w planach, czy tesh jush mowie ze tak dzialam-napierniczanie jakichs wyimaginowanych kolesi. Dowody prosze, bo jak na razie to tylko prozne slowa.
Wyjezdzam na pare dni i wbrew byc moze Twoim staraniom zamierzam sie dobrze bawic, moze i nawet wypije za Twoja nietykana na piekarach buzke :wink: . Pozdrawiam i doprawdy nie wyrazam ochoty na kontynuowanie tej jalowej polemiki. Przynajmniej nie tak parszywym ot jak to jest wieczorkami w legnicy 8) -jesli Tobie na tym zalezy, to zapraszam na priva.
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Wyluzuj, chłopie, nie atakuj tak ludzi, tylko prowadź dyskusję.
Napisano Ponad rok temu
Ja juz zakończyłem dyskusje z tobą cytuje
"I to by było na tyle"
A ty jakiś kur..de uparty jesteś
Podniosłeś sobie tym postem mniemanie o sobie to gratuluje
Oczywiście serdecznie Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
3mbri0n
Wyluzuj, chłopie, nie atakuj tak ludzi, tylko prowadź dyskusję.
Głosy 3mbri0na i fuzziego wniosły bardzo ciekawy wątek do dyskusji. Wczesniej bylo o tym, ze jestesmy wkurzeni brakiem poczucia bezpieczenstwa i zebysmy cos chetnie zrobili, jakby sie dalo.
3mbri0n i fuzzy wprowadzili nowy watek - co moze zrobic zwykly czlowiek kontra łobuzeria (tzn ta naprawde niebezpieczna, nie trzech nastolatkow ktorzy postanowili ci dokopac). Przeczytalem z wielkim zainteresowaniem, jako ze moje zycie juz od kilku lat stalo sie duzo bezpieczniejsze, nie spotykam sie juz z takimi sytuacjami i ludzmi jakich opisuja koledzy, tak wiec ich posty poszerzaja moja wiedze - np. o tych komorkach i ubezpieczaniu handlarzy. Chcialbym aby ten watek znalazl jakas kontynuacje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdybyśmy mieli w Polsce prawo jak w Teksasie, byłoby inaczej, z tego co wiem można tam już zastrzelić złodzieja, który już siedzi w Twoim samochodzie.
Napisano Ponad rok temu
A lać wody nie mam w zwyczaju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu
-
Poskromienie koksa
- Ponad rok temu
-
BJJ na przystanku
- Ponad rok temu