Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A jak cierpisz na bezsenność to sa takie tabletki 8)
Też jestem za przywruceniem kary śmierci
A to że jesteś rasiata to ....przykro mi
Żaden powód do domu
Napisano Ponad rok temu
"Żaden powód do dumy!!!"
Napisano Ponad rok temu
Mili mi bardzo koledzy-forumowicze, nie podzielam waszych obaw iż broń w rękach obywateli byłaby niebezpieczna.Dlaczego? Sprawa jest prosta wystarczy przywrócić, orzekać i wykonywać karę śmierci, wiedząc o tym obywatel nie wyciągałby broni w sprzeczce rodzinnej. Bandzior jak będzie chciał i tak załatwi sobie giwerę, i to jaką będzie chciał.
Chwała Bogu, że jestem rasistą, dzięki temu będę spokojnie spał w nocy w domu( lub pracy), zamiast ganiać z pałą po ulicach
Przykro mi ze nie moge sie z Toba zgodzic. Osoba bedaca pod wplywem impulsu, amoku tudziez innej presji doprawdy nie mysli analitycznie o konsekwencjach swoich dzialan. Wyciagnie, strzeli i dopiero dotrze do niego co bedzie potem. Byc moze kara smierci (bedaca swojego rodzaju ucieczka od odpowiedzialnosci jaka powinno przyjac panstwo nie potrafiace zapewnic minimalnych norm bezpieczenstwa obywatelom i skutecznej resjocjalizacji zbrodniarzom) wplynela by ujemnie na liczbe takich wypadkow, jednak nie tak znaczaco aby uznac to za wyjscie logiczne i sensowne. I uwierz mi, ze bandzior nie = menel. A roznica jaka wystepuje w szansie ze strzeli do Ciebie osoba bedaca w srodowisku przestepczym jest duuuuuuuuuuzo nizsza ze zrobi to prosty lepszy podworkowy lujek ktory by ta bron wlasnie dostal.
O rasizmie wypowiadac sie nie bede, od tego sa psychologowie.
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Żaden podwórkowy lujek nie przejdzie weryfikacji /chodzi o opinię z miejsca zamieszkania i komisariatu/ i nie otrzyma pozwolenia na broń. Poza tym jeśli ktoś "chwyci za broń" w amoku itp. to zawsze może spotkać się z reakcją innego uzbrojonego obywatela. Już kiedyś pisałem że przed wojną był prostrzy dostęp do broni /także tej nielegelnej - jej posiadanie było tylko wykroczeniem/ i jakoś Polacy się nie pozabijali. Restrykcyjne przepisy wprowadzili komuniści w obawie o swoje tyłki.
Pozdrawiam.
Och tak, to menel strzeli do obywatela, obywatel do menela-jasne, pozabijajmy sie od razu nawzajem. Nie mow mi co bylo kiedys, bo ja Ci odpowiem ze kiedys polska mlodziez, sytuacja na ulicach i wiele innych spraw tak nie wygladalo. Czasy sie zmieniaja-teraz dzieciak dzieciaka nozem pchnie za brzydka morde, wiec nie mow mi jakie to sa z nas nie sa rozmyslne owieczki.
Komunisci powiadash...i dodaj jeszcze ze ta sytuacja ulega zmianie...
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Co do menela to myślałem że już sobie wyjaśniliśmy /weryfikacja negatywna/. Co do tego co było kiedyś to chcesz mi powiedzieć że przed wojną Polskę zamieszkiwały anioły? Wez mnie nie rozśmieszaj! A gdyby było normalne prawo /a nie takie w którym większe prawa ma sprawca niż ofiara/ to ten chłoptaś za pchnięcie nożem dostałby do odsiadki przynajmniej tyle lat ile chodzi po ziemi. I gdyby najlepsze lata swojego życia spędził za kratami więzienia /ciężkiego i bez przepustek/ to zapewniam Cię że znalazłby niewielu naśladowców. Ale puki mamy prawo jakie mamy to wolałbym aby zwykli obywatele /nie luje, menele, dewianci, sodomici, koniobijcy i inni niezrównoważeni jakich sobie możesz wymyślić/ mieli łatwiejszy dostęp do broni.
Pozdrawiam.
Ta-reasumujac. Jest zle, bylo zle, prawo dziurawe, chroni degenerata-i Twoje podsmuowanie-dajcie nam bron. Hmm...
A jak porownujesz spoleczenstwo polskie z okresu (przed)wojennego do aktualnego, to mi poprostu chec na rozmowe przechodzi.
Pozdrawiam rownierz
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
w tym noza szczegolnie przez osoby ktore
nie wiedza jak sie tym poslugiwac.
Mozna wowczas wyrzadzic wieksza krzywde niz by sie chcialo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lowkick.
- Ponad rok temu
-
iii.... z baśki!!!
- Ponad rok temu
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu
-
Poskromienie koksa
- Ponad rok temu
-
BJJ na przystanku
- Ponad rok temu