Straszny problem
Napisano Ponad rok temu
No dobra, może nie taki straszny, lecz jest on uciążliwy
Prawie codziennie jestem śpiący. Kurna staram się spać przynajmniej 8 godzin, a i tak rzadko zdarza się, iż wstaję rano rześki i wyspany. Potem niewyspanie ciągnie się cały dzień. Na nic nie mam siły, brak chęci do ćwiczeń. Wstaję codziennie o 6 rano, z pracy wracam do domu po 16-tej. Znajoma poradziła mi krótką drzemkę po pracy. Troszkę to pomaga, ale co zrobić aby rano wstawać rześkim??
Coś zmienić w diecie? Więcej ruchu (nic nie ćwiczę, ostatnio brzuszek mi troszkę urósł, ale zamierzam znów w wrześniu chodzić na treningi). Co mam do jasnej cholery ze sobą zrobić??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh!!
No dobra, może nie taki straszny, lecz jest on uciążliwy
Prawie codziennie jestem śpiący. Kurna staram się spać przynajmniej 8 godzin, a i tak rzadko zdarza się, iż wstaję rano rześki i wyspany. Potem niewyspanie ciągnie się cały dzień. Na nic nie mam siły, brak chęci do ćwiczeń. Wstaję codziennie o 6 rano, z pracy wracam do domu po 16-tej. Znajoma poradziła mi krótką drzemkę po pracy. Troszkę to pomaga, ale co zrobić aby rano wstawać rześkim??
Coś zmienić w diecie? Więcej ruchu (nic nie ćwiczę, ostatnio brzuszek mi troszkę urósł, ale zamierzam znów w wrześniu chodzić na treningi). Co mam do jasnej cholery ze sobą zrobić??
Moim zdaniem może być kilka powodów poczucia zmęczenia:
- stres
- cukrzyca lub inne choróbsko
- zbyt intensywne życie seksualne :wink:
- źle ułożona dieta
- złe ustawienie łóżka (np kiedy zacząłem odwrotnie spać od razu lepiej się wysypiam)
- hałasy z otoczenia w czasie snu
Silvio Śpiacy Zwykle Spokojnym Snem
Guest_budo_Fighter_28_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed treningiem warto zaopatrzec sie w guarane ( sprzedawana w ampulkach do rozpuszczania w wodzie) naturalny stymulant zastepujacy wlasciwosci kawy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam pakiety odzywek dla kulturystow - dzialaja - sprawdzilem na sobie a mozna mi wierzyc bo moj organizm odrzuca wszystko dosc krytycznie kiedy tylko cos jest nie tak.
Napisano Ponad rok temu
Takie objawy to nowotwór Horobus-anonimus, przykro mi
:fist:
Napisano Ponad rok temu
Adder ... jest tylko 1 rada, żyj i ciesz się życie .. zostało Ci go 0,5 roku
Takie objawy to nowotwór Horobus-anonimus, przykro mi
:fist:
Te Robal nie podskakuj
Co do problemu to udało mi się po części go rozwiązać. Przeczytałem w pewnej książce iż należy próbować wstawać o 10 minut wcześniej bądź później niż normalnie się wstaje. Jeżeli to nie pomoże to próbować zmienić czas pobudki o kolejne 10 minut w jedną bądź drugą stronę. I udało się Nastawiam budzik, tak by budził mnie 20 minut poźniej niż normalnie (6.00) i jestem wyspany rankiem, a i popołudniami jestem w pełni sił.
Dzięki wszystkim za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli mozesz oczywiscie lub tez rano znajdz chwile i pobiegaj sobie troche a potem zimny prysznic- dla pobudzenia. Nie ma nic lepszego!
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze cos ode mnie: moze po prostu spij dluzej, jakos tak 9-10 godz.
Jezeli mozesz oczywiscie lub tez rano znajdz chwile i pobiegaj sobie troche a potem zimny prysznic- dla pobudzenia. Nie ma nic lepszego!
Zgadzam się.Nic tak nie budzi jak zimna kąpiel.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sporty na co dzień
- Ponad rok temu
-
Skakanka
- Ponad rok temu
-
Rowerek zamiast porannego bieganka?