iii.... z baśki!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak kilka razy ktos mnei chcial na "strone" pociagnac to grzecznie odmawialem .. a jak sie zaczal szamotac to przychodzila ochrona i juz po sprawie. Raz tylko po dyskotece klient z kolega zaczekal na mnie a wtedy to juz byla inna bajka.
W razie czego jak leci banka to nalezy po prostu glowe opuscic i tryknac sie z barana .. ogluszenie minimalne a w ten sposob tylko raz mialem zlamany nos.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reka nizej kontruje na krtan albo blokuje rece i idziesz z kolanem w splot lub podciecie.
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi Embrion ze mieszkasz w killerskiej okolicy gdzie do knajpy z dziewczyna nie wchodzi sie AK47, ale takze w Warszawie jest mnostwo knajp gdzie nie wylapiesz z banki ... bo gnojkow nie stac na te knajpy, albo sa one na tyle dobre ze nie wpuszczaja zulerii w swoje progi. Trzecia mozliwosc jest taka ze ochrona takiej knajpy widzac ze ktos na sile wyciaga klienta ICH knajpy w miare szybko roznosi napastnika na czubkach swoich ciezkich butow. No ale widac chodzimy do roznych knajp.
A poza tym jak mnie gnojek ciagnie na zewnatrz ... to metoda Aklawa jest najlepsiejsza ..
A poza tym juz raz omawialismy sposoby obrony przed atakiem z banki i to dosc szczegolowo .. poszukac w archiwum troszke
Tendencja do wyolbrzymionych porownan chwilowa, czy tou Ciebie stala cecha? Widzisz roznice pomiedzy "mozna wylapac" a "wylapujesz za kazdym razem" lub "bez ak47 (looooool) nie wejdziesz"? Ta? nooo, to jush jestesmy kroczek do przodu.
"moze masz racje ale ludzie opisuja skrajneprzypadki sa knajpy i dyskoteki gdzie mozna dostac chyba w karzdym miescie ale znowu tak strasznie to nie jest jak ktos nie chce walczy to zawsze moze to uniknac"
Uff, on bynajmniej zauwazyl i zastosowal magiczny wyraz "mozna". Widzisz Mr, to nie trudne.
"nie wiem ..moze jestem jeszcze za mlody ale jak wchodzi sie do knajpy to sie patrzy jaki element w niej siedzi...nawet w dobrych knajpach mozna wylapac bankie.. bo jeden na sto znajdzie sie ..w jakims klubie... coz ale jak juz dostane z banki to poprostu wychodze z lokalu...(jezeli jest powazna sytuacja to wracam z kumplami) a jak nie to poprostu...rozmawiam sobie grzecznie z bramkarzem.. i nadal siedze w knajpie.. a co do dysktotek to nigdy nie chodze tylko sam i panienka jak juz to idzie kilku moich kumpli z panienkami i przynajmniej jest bardziej wesolo a jezeli chce sie intymnosci .. to sie nie idzie na dyskoteke !!"
Tuaj nie pozostaje mi nic innego jak sie zgodzic. Dobrze nawija :wink:
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
A wyolbrzymienie zostalo wprowadzone wylacznie na Twoj uzytek
No a poza tym to przeciez sam piszesz ze ta dzielnica drugia (nie Zakaczawie tylko ta inna) to TAAAKAAAA Kilernia
rotfl ujacy MrN
Napisano Ponad rok temu
Herr Embrion - dobrze wiec uscisle. Knajpa gdzie od 1989r do dzis NIKT nie wylapal z banki. KA PE WU ??? Comprende ?? Ponial ???
A wyolbrzymienie zostalo wprowadzone wylacznie na Twoj uzytek
No a poza tym to przeciez sam piszesz ze ta dzielnica drugia (nie Zakaczawie tylko ta inna) to TAAAKAAAA Kilernia
rotfl ujacy MrN
ja tak pisze? buhahahahahaha-dobra, zacytuj-jak nie znajdziesz takiego zdania to Cie chyba synku zbluzgam bo przesadzasz i to zdrowo. Podalem fakt a Ty jak zawsze wyolbrzmiasz. Doprawdy charakterystyczna cecha dla smarkacza. Na moj uzytek? och, tak-uwazaj zebym nie zrobil innej zeczy na ktora mam ochote a ktora rownierz definitywnie by mi posluzyla. W ta knajpe kompletnie nie wierze, chyba ze chodzisz na piwko do przedszkola.
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
ja tak pisze? buhahahahahaha-dobra, zacytuj-jak nie znajdziesz takiego zdania to Cie chyba synku zbluzgam bo przesadzasz i to zdrowo. .......................och, tak-uwazaj zebym nie zrobil innej zeczy na ktora mam ochote a ktora rownierz definitywnie by mi posluzyla. W ta knajpe kompletnie nie wierze, chyba ze chodzisz na piwko do przedszkola.
3mbri0n
Synkowie, to po piwo u szewca biegają. Wyluzuj z tekstami, 3mbri0n, bo będę zmuszony twoje posty wycinać.
och, tak-uwazaj zebym nie zrobil innej zeczy na ktora mam ochote a ktora rownierz definitywnie by mi posluzyla
Ty nikomu tu chyba nie grozisz, czy mi się wydaje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LvBanan a co on mu moze zrobic przysle mu mail z odbiciem piesci
Takie wypowiedzi są nie na miejscu.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
1.Ekhmmm .. obawiam sie ze jestem od Ciebie nieco starszy, wiec synku to moze nie mow do mnie i nie nazywaj smarkaczem. OKI ???
2.Czy stek inwektyw obiecany mi to wszystko na co Cie stac ?? Zaiste oznaka "doroslosci".
3.Forum to nie miejsce na osobiste utarczki, wiec badz laskaw ew. pisac na priv, by nie zasmiecac forum.
4. Knajpka nazywa sie Kuchcik i miesci sie w Warszawie, przy Nowym Swiecie.
Z mojej strony to wszystko
Napisano Ponad rok temu
Embrion
1.Ekhmmm .. obawiam sie ze jestem od Ciebie nieco starszy, wiec synku to moze nie mow do mnie i nie nazywaj smarkaczem. OKI ???
2.Czy stek inwektyw obiecany mi to wszystko na co Cie stac ?? Zaiste oznaka "doroslosci".
3.Forum to nie miejsce na osobiste utarczki, wiec badz laskaw ew. pisac na priv, by nie zasmiecac forum.
4. Knajpka nazywa sie Kuchcik i miesci sie w Warszawie, przy Nowym Swiecie.
Z mojej strony to wszystko
1-Wiesz, wiek to bardzo relatywna wartosc-notabene mialem tutaj raczej na mysli dojrzalosc, o ktorej sie nie wypowiem bo rownierz dosyc mam tej paplaniny.
2. Do slownej budujacej polemiki trzeba miec rownorzednego partnera. Wybacz, ale ja sie go tutaj nie dopatrzylem.
3. Skonczylem.
4. Odwiedze i sam sie przekonam.
Pozdrawiam
3mbri0n
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
uderz no uderz!
- Ponad rok temu
-
Pociąg
- Ponad rok temu
-
czy są halscy w policji?
- Ponad rok temu
-
pytanie do psiarzy
- Ponad rok temu
-
Dosiadanie przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Przegrane i Zwyciestwa w ulicznych potyczkach...
- Ponad rok temu
-
Poskromienie koksa
- Ponad rok temu
-
BJJ na przystanku
- Ponad rok temu
-
Zimowe ciuchy.
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe zdarzenie