Ale jaja, jutro mija równo rok od twojego postu!! Ale ponoć lepiej późno niż wcale, więc odpowiadam, droga była dwupasmowa. :wink:
A ja nie dokonca wiem co bym zrobil, bo nikt mi takich propozycji nie sklada.
Pozdrawiam
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Ale jaja, jutro mija równo rok od twojego postu!! Ale ponoć lepiej późno niż wcale, więc odpowiadam, droga była dwupasmowa. :wink:
Napisano Ponad rok temu
dooobre doooobre:) :2gunfire:To już ktoś kiedyś napisał:
ktoś do ciebie podchodzi a ty mówisz
" no i co teraz gosciu , co teraz?? nie wziałem z domu saperki.Iczym ja cię k... zakopie?"
Napisano Ponad rok temu
z tego co mi sie wydaje mkimura nie pisał, że jechałeś pod prąd tylko, że należy jeździć prawym pasem jeśli chcesz jechać po woli. Lewy jest dla ruchu szybkiego.Ale jaja, jutro mija równo rok od twojego postu!! Ale ponoć lepiej późno niż wcale, więc odpowiadam, droga była dwupasmowa. :wink:mkimura : jadac na lewym pasie lamiesz przepisy, wiesz o tym? a zwlaszcza jak jedziesz wolno to juz wogole tak to wkurza innych kierowcow ze nawet sobie nie wyobrazasz. wiec chyba gosciu mial racje a ty go po prostu zterroryzowalesJadę sobie lewym pasem, fakt, że dość pomału.
Napisano Ponad rok temu
Wiedzialem,ze na tej Woli cos nie tak... bjj, jeszcze to, no ale coz....postaram sie dostowac jak bede jezdzil po Wolinależy jeździć prawym pasem jeśli chcesz jechać po woli.
Napisano Ponad rok temu
Wiedzialem,ze na tej Woli cos nie tak... bjj, jeszcze to, no ale coz....postaram sie dostowac jak bede jezdzil po Woli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu