Dlaczego chlopaki cwicza aikido?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Garry,jestes pewien, ze nie rajcuja Cie spocone laski :wink: rotflO tak - nie ma to jak gorące, spocone laski na treningu aikido ))
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Aiki,widzisz jak to fajnie odpowiadac na glupie pytania. :wink:bo tam jest mala szansa na spotkanie kobiet co zadaje glupie pytania
Aiki
Ale dzieki za zabranie glosu :cmok:
Napisano Ponad rok temu
Drogie panie i panowie,moze byl juz taki zajmujacy temat,ale tyle sie tu rozprawia na temat dziewczyn,to moze teraz o chlopakach. :wink: 8)
Nie odpowiem na to pytanie bo:
1. Ten temat juz byl omawiany od miesiaca (dlaczego cwiczysz Aikido)
2. Intencja pytania jest nieszczera (nie żeby sie dowiedzieć merytorycznie, ale w odpowiedzi na dyskusje o dziewczynach cwiczacych Aikido)
3. Jesli pytanie to jest jednak szczere, to mysle ze mozna by w ogole zapytac po co cwiczysz sztuki walki, a nie tylko Aikido.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
jezeli chodzi o cos innego to przepraszam zawsze moge sie mylic ale pytania tez sa ciekawe w ankiecie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ,masz racje,ale mam wielkiego kaca,wiec szerzej wypowiem sie pozniej.ja odbieram ten post jako typowo tendencyjny i najezdzajacy na Panow
jezeli chodzi o cos innego to przepraszam zawsze moge sie mylic ale pytania tez sa ciekawe w ankiecie...
Pozdrawiam :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm .... to oczywiste - po to zeby znalezc zone na macie ! 8) Tylko kurcze .. sporo aikidokow jest juz zonatych ... no to nie wiem :wink:
To ty szukasz zony wsrod aikidoków - fuj!
))
Napisano Ponad rok temu
leczą kompleksy.....
Bad girls rullezzzzzzz the world!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to do mnie ja pisze to co mysle i sugeruje to co chce uslyszec...Hehe, toć to kunszt prawdziwy. Pisać jedno, a dać innym pomyśleć drugie. Kłaniam się nisko.
Napisano Ponad rok temu
Ci żonaci szukają na macie kochanki !!!!!Hmm .... to oczywiste - po to zeby znalezc zone na macie ! 8) Tylko kurcze .. sporo aikidokow jest juz zonatych ... no to nie wiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gratulujcie Mr Smail'owi!
- Ponad rok temu
-
Kasa a aikido
- Ponad rok temu
-
top ten
- Ponad rok temu
-
Polecam
- Ponad rok temu
-
fokushidoin i shidoin
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka
- Ponad rok temu
-
hakama
- Ponad rok temu
-
Dlaczego trenujesz aikido?
- Ponad rok temu
-
Czy atmosfera pracy w dojo jest odpowiednia?
- Ponad rok temu
-
Trening na Warszawskich Polach Mokotowskich
- Ponad rok temu