Dlaczego chlopaki cwicza aikido?
Napisano Ponad rok temu
A studenci sa pelni niespodzianek!
To Paskuda: Niezly Ci sie ten jakusaku trafil.... wierszem gada... i wogole...
Napisano Ponad rok temu
Moze urzadzimy dzien szczerosci o Mr Smail :wink:
To Szczepan: Trzeba przestac o mnie mowic ,bo to kompletna katastrofa 8O belzebub 8)
Napisano Ponad rok temu
Szcczepanie ona wie jakie niespodzianki mogo zrobic starsze dzieci, bo ma jeszce synka na studiach.
A studenci sa pelni niespodzianek!
...
no. ladnie, zaniemowilem 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:drinking: przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Chyba rozpętałem lawinę szczerości....
:drinking: przestraszony
Nie stresuj sie Yakusoku 8) ,napisz cos madrego,a jak Ci nic nie przychodzi do glowy to zawsze mozesz wyjsc nz spacer z moim i swoim psem :wink: o Neko nie wspomne

Napisano Ponad rok temu

Pozdrownienia dla smaila ... ( Miało być zdjęcie curki 8) )
Napisano Ponad rok temu
w realu jest lepiej

Smaikl na bierząco zmieniaj co jakiś czas zdjęcia, dzieci w tym wieku sie szybko zmieniją. (taki troche truman show zrób

Napisano Ponad rok temu
To Szczepan : A co myslales ,ze rozmawiasz z nastolatka? :wink:
paskuda, twoje pytanie nie ma sensu, mezczyzni nie mysla rotfl
noooo taaaaaaak.....3 bachorow na karku i jeszcze cwiczysz aikido! Bardzo cie podziwiam ! poklon .........i to przez cale 1.5 roku.....wow!! jeszcze wiecej cie podziwiam!! poklon poklon Rozumiem ze masz pomoc domowa....hmm...teraz to juz calkiem wierze, ze umiesz porzadnie przyfasolic, w koncu nie sposob inaczej odpowiednio wytresowac sluzby domowej rotfl rotfl rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Jade na oboz aikido,gdzie oprocz picia piwa maja byc 3 treningi dziennie,wiec jesli (zgodnie z przepowiednia Szcepana )rozsypie sie powiadomcie moja sluzbe,maja wolne :wink:
Napisano Ponad rok temu
To Szczepan: Widze, ze od tego zachwytu,doznales szoku i mowisz od rzeczy,idz prosze do psychoanalityka! Uwierz mi -jest Ci potrzebny!! I to zaraz!!!! rotfl
Paskuda, to tylko potwornie nudzace sie w domu gospodynie domowe musza obowiazkowo miec psychoanalityka, my, ciezko pracujacy na rodzine faceci, mamy niezmiernie zdroworozsadkowy poglad na swiat :wink:
Napisano Ponad rok temu
Paskuda, to tylko potwornie nudzace sie w domu gospodynie domowe musza obowiazkowo miec psychoanalityka, my, ciezko pracujacy na rodzine faceci, mamy niezmiernie zdroworozsadkowy poglad na swiat :wink:
Ciesze sie ,ze znowu moge sie z Toba poprzekomarzac :wink: ,na pewno nie chcesz psychoanalityczki

Ciezko pracujesz fizycznie czy umyslowo? :roll: :wink:

Myslisz,ze gospodynie domowe sie potwornie nudza? Pewnie niektore,sadze,ze te ktore ciagle pucuja mieszkanie i nic innego nie robia -to pewnie powinny :?
Bardzo wspolczuje ciezko pracujacym facetom :roll: ,co tacy faceci potrzebuja do szczescia ? 8)
Napisano Ponad rok temu
spokoju swietego :-)
To nie bylo do Ciebie :wink:
Napisano Ponad rok temu
no dobra, niech bedzie, zaczynaj analize 8) Wlasnie wrocilem ze stazu aikido ktory organizowala gosciowa co jest psychologiem rotflCiesze sie ,ze znowu moge sie z Toba poprzekomarzac :wink: ,na pewno nie chcesz psychoanalityczki
?
Ciezko pracujesz fizycznie czy umyslowo? :roll: :wink:
No nie, Paskuda, nie nabierzesz mnie na takie proste sztuczki......

Myslisz,ze gospodynie domowe sie potwornie nudza? Pewnie niektore,sadze,ze te ktore ciagle pucuja mieszkanie i nic innego nie robia -to pewnie powinny :?
Patrzac na twoja aktywnosc na forum.............ehem......wydaje sie ze masz sporo wolnego czasu :wink:
Bardzo wspolczuje ciezko pracujacym facetom :roll: ,co tacy faceci potrzebuja do szczescia ? 8)
Szybki samochod i piekna kobitke

nArA
Napisano Ponad rok temu

Twoje odpowiedzi sa cool,nie musisz isc na psychoanalize(chyba ze chcesz

Zdemaskowales mnie

Ale nie sugeruj,ze jestem gospodyna domowa,bo obrazasz wszystkie ciezko pracujace gospodynie domowe

Pozdrawiam wszystkich ciezko pracujacych facetow!
Samochody i piekne kobiety-rozumiem,czy kobiety maja byc tylko piekne,czy moga byc madre ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
To straszne Szczepan ,ale Cie lubie
8O :wink:
lepiej nie mow tego glosno, jeszcze sie twoje dzieci dowiedza 8O juz nie mowie o ciezko pracujacym mezczyznie :wink:
Samochody i piekne kobiety-rozumiem,czy kobiety maja byc tylko piekne,czy moga byc madre ? :wink:
no i znow uzywsz paradoksow!

Napisano Ponad rok temu
Co Ty,dzieci wiedza,a ciezko pracujacy mezczyzna ciezko pracuje :roll:
Hehe,moze piekne nie moze byc madre ,ale od kazdej regoly sa wyjatki,np. ja jestem paskudnie piekna i madra :wink: i jaka skromna

Moglbys jednak nie krakac,bo sie troche rozsypalam,mam dwa pekniete zebra,co prawda nie na macie,lecz w grze w pilke nozna,ale na macie uszkodzone troche kolano i pogorszyla mi sie kontuzja barku,jednak z maty zchodze sama :twisted:
Tylko nie pisz ,ze do czasu

Napisano Ponad rok temu
dobrze, niech tyra, ktos musi placic rachunki 8)To Szczepan:
Co Ty,dzieci wiedza,a ciezko pracujacy mezczyzna ciezko pracuje :roll:
Hehe,moze piekne nie moze byc madre ,ale od kazdej regoly sa wyjatki,np. ja jestem paskudnie piekna i madra :wink: i jaka skromna
![]()
8)

Moglbys jednak nie krakac,bo sie troche rozsypalam,mam dwa pekniete zebra,co prawda nie na macie,lecz w grze w pilke nozna,ale na macie uszkodzone troche kolano i pogorszyla mi sie kontuzja barku,jednak z maty zchodze sama :twisted:
Tylko nie pisz ,ze do czasu
bardzo mi przykro!! ale to wszystko wina twojego instruktora aikido, tak, z pewnoscia to on jest winny! Stosuje sredniowieczne metody treningowe, to i nie m dziwne ze ludzie sie masakruja wzajemnie...
zycze duzo zdrowia, ale wiesz jak to jest po 40 -stce, jak ktoregos dnia obudzisz sie rano i nic cie nie bedzie bolalo, to znaczy ze na pewno nie zyjesz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Gratulujcie Mr Smail'owi!
- Ponad rok temu
-
Kasa a aikido
- Ponad rok temu
-
top ten
- Ponad rok temu
-
Polecam
- Ponad rok temu
-
fokushidoin i shidoin
- Ponad rok temu
-
Rozgrzewka
- Ponad rok temu
-
hakama
- Ponad rok temu
-
Dlaczego trenujesz aikido?
- Ponad rok temu
-
Czy atmosfera pracy w dojo jest odpowiednia?
- Ponad rok temu
-
Trening na Warszawskich Polach Mokotowskich
- Ponad rok temu