szmaty bjj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zmieniają się przepisy określające limity przywozu towarów do Polski spoza Unii Europejskiej. Rzecznik prasowy szefa Służby Celnej Witold Lisicki poinformował, że wprowadzane zmiany zwiększają wartość większości towarów, które można wwieźć do kraju bez konieczności uiszczania opłaty celnej. Kierowców ucieszy zmiana ilości paliwa, które można przywieźć w baku - z 200 do 600 litrów. Ponadto dotąd można było przywieźć przedmioty o łącznej wartości nieprzekraczającej 175 euro. Ta kwota zwiększa się do 300 euro, a w transporcie morskim i lotniczym - do 430 euro. Również zakupy dokonywane przez internet są teraz tańsze dzięki zwiększeniu kwoty wolnej od opłat celnych z 22 do 150 euro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to kimona zdecydowanie do judo?
Zdrowia!
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos z forum Gamenessa Pearl? duzo dobrego sie o nich naczytalem a nie sa wcale duzo drozsze od tego gi, ktore zamierzalem kupic. Cenowo w gre jeszcze wchodzi Ouano, tyle, ze malo kto to w Polsce ma.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam takie pytanie czy do bjj nadaje się kimono DAX Moskito cena to około 400zł.
Czy to kimona zdecydowanie do judo?
Zdrowia!
kapitalne kimono.
używałem go ponad 3 lata. z tymże zastrzegam że trezba lubić takiego rodzaju zbroje, bo jest bardzo grube, bardzo twarde i zaraz po praniu bez rozciągnięcia nie nadaje się do uzytku.
ja jednak go bardzo lubiłem i gdybym miał okazję zamienić swoje typowe do BJJ na Moskito nie wahałbym się ani chwli.
uważać trzeba też na rozmiarówke. ja ze swoim 194 wzrostu i 90 kg wagi nosiłem kimono na 170 tak więc na to również trzeba wziąć poprawkę
Napisano Ponad rok temu
dziekuje z gory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a skad brac np. naklejki poszczegolnych klubow ?
Napisano Ponad rok temu
odbiega ono jakościa od manto lub c2f(robione podobno przez maturo-wiec nie za dobre).
warto inwestowac w rebela czy dozbierac do manto- bo o koralach nie marzę
Napisano Ponad rok temu
obecnie mam manto 2.0 czarne no i też nie narzekam, kolor jakoś sie trzyma, ale bardzo sie skurczyło od kupna.. mówiąc wprost - gdy je pierwszy raz przymierzyłem (A2 przy 178 wzrostu) to rękawy miałem aż za kostki.. ale teraz już jest idealne
Napisano Ponad rok temu
Mam od 2 lat lekkie i nie narzekam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zdjęcia z panams
- Ponad rok temu
-
o taka mala prowokacja, czyli co myslicie
- Ponad rok temu
-