Trening na Warszawskich Polach Mokotowskich
Napisano Ponad rok temu
Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo :? Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach :roll:
Uważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść.. :wink:
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pomyliłeś miejsca Qrde przecież to ty żeś nasmarował tą mapkę Zastanawiam się jak reszcie idzie szukanie miejsca i siebie nawzajem..Ja chyba pomyliłem miejsca
Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
Rozróba mówisz.. qrde no i "piknik" się nie udał :roll:
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Perun, my sunshine, zawsze na poal mozesz wpasc, powitam Cie hmm z otwartymi ramionami np jutro czyli w czwartekTakie fajne towarzystwo na spotkaniu, a ja nie mogę..
Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach
Byłam troche polamana i czesto powtarzalam: Adam nie rób mi krzywdy, ja sie ciebie boje :wink: jak chcial mi cos pokazac, zeby nie bylo ze brutal jestUważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść..
Miło bylo poznac Kasie i Garrego, reszte osób znalam wczesniej, bylo nas kapke, ale dolaczyli do nas na czas jakis znajomi capoeiristas, takze bylo fajnie. Pozdrowienia dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Kurka więc deko się spóźniłem.
Co do ćwiczenia początkowo stało to wogóle pod znakiem zapytania, bo jak to sie mówi kazdy pies z innej budy. Wiec jak sie zmobilizowaliśmy KasiaG poprowadziła rozgrzewkę, takie tam rozciąganie. W zamysle mieliśmy się kopać. Ale ze względu na moje 'obuwie sportowe', Tafia stwierdziła zę ćwiczyć ze mną nie będzie. Wiec musiałem je ściągnąć. Co do ostrych walk z KasiąG to wolałem trzymać się od niej z daleka. Lała Adama, że aż strach było patrzeć. Ciekawie sie zrobiło gdy zaprosiliśmy ludzi z Capoirea. Garry dowiedział się kilku podstawowych spraw takich jak kroki czy uniki. Najwiecej jednak poćwiczył sobie z Szarym, a kiedy zrobiło się już ciemno poszliśmy na pifco i toczyliśmy dłuugą dyskusję o starych rumuńcach. Tak mniej wiecej do godziny 22. Bardzo się ciesżę że mogliśmy sobie wspólnie poćwiczyć.
Napisano Ponad rok temu
Może zasada ostatnia środa miesiąca? Szkoda tylko, że sie tak na to spotkanie napaliłem, a tu wielka d...
Skoro spotkaliście capoeirowców, to byliście tam, gdzie mieliście być. Pytanie tylko, o której. Ja dotrzymałem na polance do 18.30, a później w Marylin do 18.45. Wtedy nadzieja, że ktokolwiek się pojawi zupełnie we mnie umarła i pomaszerowałem do domciu. A to dzięki temu, że kilka osób w pubie dziwnie sie patrzyło na przemian, to na mnie, to na radiowóz stojący nieopodal. Gdyby Policja zaczęła sie dopytywać, nie wątpię, że ktoś by o mnie wspomniał (łysy, w urban bojówkach upapranych w trawie, w ciężkich glanach )
A ogólnie to niebieskie smurfy dały niezłą pokazówę. Łącznie w punkcie kulminacyjnym pięć radiowozów, w tym dwa mikrobusy, plus straż miejska. A jak mocno po gazie i hamulcach dawali po tym parku Goście Merylin nie mogli narzekać na brak atrakcji.
A o której się zeszliście?
Napisano Ponad rok temu
Ja chyba pomyliłem miejsca
Pozdrawiam
No moment, to o ktorej tam byłeś?!?!?! Bo my jak dotarliśmy i to jeszcze przed 19 to nikogo (w tym CIeibe) nie było a po rozróbie został już tylko 1 radiowóz :wink: a o 19 to i ten radiowóz sobie pojechał - ozacza to (skoro widzielismy tą samą rozrubę), że miejsce znależliśy, tylko gospodarz na nas nie poczekal i sobie poszedł buuuuu
Hmm a co do lania AdamaD, to khym khym skosił mną przecież trochę trawki, więc chyba taka straszna nie jestem :roll:
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ nit nie zaproponował konkretnego terminu, robie to ja. Środa, godzina 19.00, koło pubu Merylin.
Do poćwiczenia
Pzdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
Napisałem też, że mam słabą pamięć
Moja wina, moja wina... itd.
Przepraszam
Ale wiecie co, czegoś się nauczyłem i chyba dobrze, że tak się stało. Mam za słaby refleks. To już druga sytuacja, gdy byłem zupełnie nieprzygotowany na pierwszy cios i przyjąłem go na głowę. Muszę coś z tym zrobić. Potrzeba mi zdecydowanie więcej sparringów. W końcu trafię na gościa, który oprócz masy będzie miał też technikę... i po pierwszym ciosie będę leżał.
Bardzo źle o mnie mówiliście?
Nie odpowiadajcie, wiem że tak
Napisano Ponad rok temu
Ale jak zaczeliśmy ćwiczyć nikt już nie wieszał na Tobie psów )
Napisano Ponad rok temu
To już druga sytuacja, gdy byłem zupełnie nieprzygotowany na pierwszy cios i przyjąłem go na głowę.
Czy ja czegoś do końca nie zrozumiałem, czy tam rzeczywiście była jakaś grubsza awantura? Jak to przyjąłeś cios na głowę? O co chodzi? Opowiadaj! Będziemy mścić
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Eee tam, nic specjalnego. Opowiem przy okazji. To nie historia na forum. Co najwyżej przestroga, by uważać na tego, w kogo obronie się staje
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozsądek mówi mi również, że godzina "po 16" w środku tygodnia to najwcześniej 19sta Niektórzy pracują....
Wspomniany już dwukrotnie podpowiada mi także, że nie tylko godzina i miejsce są ważne, ale jeszcze jakieś plany na wspólne (i produktywne) spędzenie tego czasu...
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Bo zostawiam im decydujacy glos, a poza tym z grzeczmosci i wysokiej kultury:P cos jeszcze chcesz wiedziec?no to jak do nich to co odpisujesz?
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido tak zupełnie szczerze
- Ponad rok temu
-
pijaństwo aikidockie... z cyklu opowieści fiodka
- Ponad rok temu
-