Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo :? Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach :roll:
Uważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść.. :wink:

Pozdrawiam
PERUN

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Pomyliłeś miejscaJa chyba pomyliłem miejsca

Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
 Qrde przecież to ty żeś nasmarował tą mapkę
   Qrde przecież to ty żeś nasmarował tą mapkę  Zastanawiam się jak reszcie idzie szukanie miejsca i siebie nawzajem..
   Zastanawiam się jak reszcie idzie szukanie miejsca i siebie nawzajem..  
  Napisano Ponad rok temu
 )
  )Perun, my sunshine, zawsze na poal mozesz wpasc, powitam Cie hmm z otwartymi ramionamiTakie fajne towarzystwo na spotkaniu, a ja nie mogę..
Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach
 np jutro czyli w czwartek
  np jutro czyli w czwartek Byłam troche polamana i czesto powtarzalam: Adam nie rób mi krzywdy, ja sie ciebie bojeUważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść..
 :wink:  jak chcial mi cos pokazac, zeby nie bylo ze brutal jest
   :wink:  jak chcial mi cos pokazac, zeby nie bylo ze brutal jest   
  Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

)
 ) Goście Merylin nie mogli narzekać na brak atrakcji.
  Goście Merylin nie mogli narzekać na brak atrakcji.Napisano Ponad rok temu
Ja chyba pomyliłem miejsca

Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
Pozdrawiam
 a po rozróbie został już tylko 1 radiowóz :wink:   a o 19 to i ten radiowóz sobie pojechał - ozacza to (skoro widzielismy tą samą rozrubę), że miejsce znależliśy, tylko gospodarz na nas nie poczekal i sobie poszedł buuuuu
   a po rozróbie został już tylko 1 radiowóz :wink:   a o 19 to i ten radiowóz sobie pojechał - ozacza to (skoro widzielismy tą samą rozrubę), że miejsce znależliśy, tylko gospodarz na nas nie poczekal i sobie poszedł buuuuuNapisano Ponad rok temu
Ponieważ nit nie zaproponował konkretnego terminu, robie to ja. Środa, godzina 19.00, koło pubu Merylin.
Do poćwiczenia
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 )
) )
)

Napisano Ponad rok temu
To już druga sytuacja, gdy byłem zupełnie nieprzygotowany na pierwszy cios i przyjąłem go na głowę.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Niektórzy pracują....
  Niektórzy pracują....Napisano Ponad rok temu
Bo zostawiam im decydujacy glos, a poza tym z grzeczmosci i wysokiej kultury:P cos jeszcze chcesz wiedziec?no to jak do nich to co odpisujesz?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu