Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo :? Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach :roll:
Uważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść.. :wink:

Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomyliłeś miejscaJa chyba pomyliłem miejsca
![]()
Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
Napisano Ponad rok temu
Perun, my sunshine, zawsze na poal mozesz wpasc, powitam Cie hmm z otwartymi ramionamiTakie fajne towarzystwo na spotkaniu, a ja nie mogę..
Możecie być spokojni o swoje kiełbasy i piwo Chętnie zjawiłbym się na takim spotkaniu... może we wrześniu, albo w kolejnych miesiącach
Byłam troche polamana i czesto powtarzalam: Adam nie rób mi krzywdy, ja sie ciebie bojeUważajcie na Tafię... jej niewinny wygląd może Was zwieść..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja chyba pomyliłem miejsca
![]()
Spotkałem tylko rozróbę, a później Policję. To znaczy tej ostatniej nie spotkałem, bo w porę się wycofałem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ nit nie zaproponował konkretnego terminu, robie to ja. Środa, godzina 19.00, koło pubu Merylin.
Do poćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To już druga sytuacja, gdy byłem zupełnie nieprzygotowany na pierwszy cios i przyjąłem go na głowę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo zostawiam im decydujacy glos, a poza tym z grzeczmosci i wysokiej kultury:P cos jeszcze chcesz wiedziec?no to jak do nich to co odpisujesz?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu