Moda na orientalizm
Napisano Ponad rok temu
Ale dla niego to normalna czesc treningu....
Napisano Ponad rok temu
Mam przesympatycznego przyjaciela ze szczecina, ktory ma wszystko poobijane w pokoju od bokkena - lampy, framugi na drzwiami
Tak , przerysowane sufity to coś co charakteryzuje domostwa aikidofilów. Kiedyś tak przydzwoniłem w nowo wymalowany sufit w pokoju rodziców, że dziurę musiałem szybko maskować skomplikowaną substancją wody z mąką, niestety nie polecam tej mieszanki przy solidniejszych remontach.
Napisano Ponad rok temu
wszystko jak na fimie w zwolnionym tepie swietne ale musialam uwazac bo spadl na mnie szklo
Napisano Ponad rok temu
Tydzien temyu poszlo szklo z kredensu(czy jak to sie nazywa) - nunchaku...
Wczoraj kinkiecik - jo...
Dobrze ze kobiety czsami trafiaja sie wyrozumiale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
paskuda wygladalo swietnie nie mowiac juz o tym ze przynajmniej mozna bylo sprawdzic czy dobrze tne bo jedna czesc zostala a odpadlo to odciete (rozpryslo sie dopiero na podlodze)
Wow,ale Ci zazdroszcze :roll: ,chyba tez pocwicze ,moze kata z jo (nie moge juz patrzec na moj zyrandol) :twisted: 8)
To Smail:Bede mila i nie opowiem wszystkim jak rozpierdzieliles szybke w kredensiku rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie nie i nie wiem jakim cudem mi sie to udalo i pewnie juz nigdy tego nie powtorze, dodam ze bylo to po moim pierwszysm starzu gdzie cwiczylam z bokkenem...
Najbardziej racjonalne wytlumaczenie to ze jego struktura umozliwiła mu takie, a nie inne pęknięcie.
Tak samo np. pękają kokosy.
Mozna natomiast dyskutować nad zaleznoscią miedzy strukturą materiału, a kontem udezenia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z ręką na sercu...
- Ponad rok temu
-
Kenji Tomiki
- Ponad rok temu
-
...nie robiąc krzywdy.
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Aiki
- Ponad rok temu
-
Rodzaje broni w Aikido
- Ponad rok temu
-
Ostra broń
- Ponad rok temu
-
Jo!!!
- Ponad rok temu
-
Najlepsza technika??
- Ponad rok temu
-
Jak często powinien odbywać się Zlot Aikido-Forum?
- Ponad rok temu
-
Pozycja
- Ponad rok temu