Ale dla niego to normalna czesc treningu....
Moda na orientalizm
Napisano Ponad rok temu
Ale dla niego to normalna czesc treningu....
Napisano Ponad rok temu
Mam przesympatycznego przyjaciela ze szczecina, ktory ma wszystko poobijane w pokoju od bokkena - lampy, framugi na drzwiami
Tak , przerysowane sufity to coś co charakteryzuje domostwa aikidofilów. Kiedyś tak przydzwoniłem w nowo wymalowany sufit w pokoju rodziców, że dziurę musiałem szybko maskować skomplikowaną substancją wody z mąką, niestety nie polecam tej mieszanki przy solidniejszych remontach.
Napisano Ponad rok temu
wszystko jak na fimie w zwolnionym tepie swietne ale musialam uwazac bo spadl na mnie szklo
Napisano Ponad rok temu
Tydzien temyu poszlo szklo z kredensu(czy jak to sie nazywa) - nunchaku...
Wczoraj kinkiecik - jo...
Dobrze ze kobiety czsami trafiaja sie wyrozumiale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
paskuda wygladalo swietnie
nie mowiac juz o tym ze przynajmniej mozna bylo sprawdzic czy dobrze tne bo jedna czesc zostala a odpadlo to odciete
(rozpryslo sie dopiero na podlodze)
Wow,ale Ci zazdroszcze :roll: ,chyba tez pocwicze ,moze kata z jo (nie moge juz patrzec na moj zyrandol) :twisted:
To Smail:Bede mila i nie opowiem wszystkim jak rozpierdzieliles szybke w kredensiku rotfl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie nie i nie wiem jakim cudem mi sie to udalo i pewnie juz nigdy tego nie powtorze, dodam ze bylo to po moim pierwszysm starzu gdzie cwiczylam z bokkenem...
Najbardziej racjonalne wytlumaczenie to ze jego struktura umozliwiła mu takie, a nie inne pęknięcie.
Tak samo np. pękają kokosy.
Mozna natomiast dyskutować nad zaleznoscią miedzy strukturą materiału, a kontem udezenia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Z ręką na sercu...- Ponad rok temu
-
Kenji Tomiki- Ponad rok temu
-
...nie robiąc krzywdy.- Ponad rok temu
-