Chi Ryu Aiki Jujitsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie jest to szeroko znany rodzaj jj. Powiem nawet ze prawie w ogole nikt tego nie zna. Moze bys tak przyblizyl temat?co o tym sądzicie? Sam to ćwicze i jestem zadowolony ! a Wy jak myślicie czy jest troche podobne do bjj ? Dzięki za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
no nie jest to szeroko znany rodzaj jj. Powiem nawet ze prawie w ogole nikt tego nie zna.
Nie przesadzajmy...
A do BJJ nie jest to wogóle podobne... :-)
Napisano Ponad rok temu
Ale bądź co bądź system jest naprawdę ciekawy a jego twórca jest dla mnie guru sztuk walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....zbyt duży wachlarz technik. aby sie czegoś nauczyć trzeba się na czymś skupić. Sensei Bernaschewiche jest fajnym gościem i dużo potrafi mimo swojego szołmeństwa...
Tak czytam i czytam.... hmmm, na pewno niepodobne do Bjj, trochę dziwny styl i myslę, że tak naprawdę to rozumie go tylko sam Bernaschewich. No, chyba, że sam Góra wie co i jak...
pozdrówka...
Napisano Ponad rok temu
No, chyba, że sam Góra wie co i jak...
No chyba jestes troche nie na czasie w temacie
Nie wiem dawno sie z Jozkiem nie widzialem i nie wiem co porabia ale chociaz to on wprowadzal chi-ryu i byl wylacznym przedatawicielem teraz jest nim Druciarek a Jozka w skladzie innstruktorow nawet nie widze. zobacz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
No chyba jestes troche nie na czasie w temacie
No, chyba, że sam Góra wie co i jak...
/
Wiem, że Józek porabia coś innego..ale niedawno ktoś z jego otoczenia takie przekazywał mi relacje... widocznie coś się tam kręci... albo niektórzy z tego kręgu nie są zorientowani
ale dzięki za informacje...
pozdrówka :-)
Napisano Ponad rok temu
W sprawach Chi Ryu Aiki Jujitsu jestem laikiem raczej, bo osobiscie trenuje aikido i jakies tam elementy ju-jitsu, ale na stazu mi sie naprawde podobalo. Ciekawe rzeczy i mysle, ze przydatne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Guja Jiu jitsu
- Ponad rok temu
-
Goju-ryu-jitsu - co to takiego?
- Ponad rok temu
-
Nazwy
- Ponad rok temu