Nasz sprzęt (zdjęcia).
Napisano Ponad rok temu
To zwykły włącznik elektryczny czy takie cos jak w aparatach fotograficznych, do przedłużania spustu migawki, i tylko przenosi nacisk na przycisk w latarce.
Napisano Ponad rok temu
Włacznik elektryczny chyba.
wykręca sie koncówke i wkręca specjalny włacznik.
Napisano Ponad rok temu
173, rangers, SF i inne, szkoda że medali nie masz
Ale BUDweisera nie widze Lipa, panie
Napisano Ponad rok temu
respect !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prawdziwa
Polskie prawo nie zezwala na posiadanie karabinków automatycznych.
Nawet gdybym miał go służbowo- nie miałbym go na kanapie.
Akurat ten model ze zdjęć to replika.
troche włozyłem weń serca.
Napisano Ponad rok temu
troche włozyłem weń serca
To widać. Przynajmniej na zdjęciach. choć pewnie i w rzeczywistości musi robić niezłe wrażenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda rewelacyjnie. A ten cały osprzęt dodatkowo mnie skołował, no bo po jaką cholerę człowiek zdrowy na umyśle dokładałby celownik kolimatorowy do WIATRÓWKI?
Super zabawka, chętnie bym się takową pobawił (najchętniej oczywiście prawdziwą)
Napisano Ponad rok temu
Wygląda rewelacyjnie. A ten cały osprzęt dodatkowo mnie skołował, no bo po jaką cholerę człowiek zdrowy na umyśle dokładałby celownik kolimatorowy do WIATRÓWKI?
Super zabawka, chętnie bym się takową pobawił (najchętniej oczywiście prawdziwą)
To nie wiatrowka. Kolimator sie przydaje do szybkiego celowania. W koncu do tego zostal opracowany
Airsoft ma za zadanie najwyzsze mozliwe odwzorowanie realiow/osprzetu nowoczesnego pola walki. Fakt, ze luneta na czyms innym niz karabin wyborowy po ostrym tuningu to pomylka ale kolimatory sa bardzo przydatne.
Napisano Ponad rok temu
a dzisiaj poszedł do serwisu na kolejne zmiany bo mam dosć sam jebania sie z tym :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, jak dla mnie to dziwne że do obrony potrzebny jest nóz czy inne dz\iurawce - wychodzi na to że przy każdym ataku zadziobiecie na smierć hahahaha, żartowałem.
sobra, tak tylko chciałem napisać że mnie to dziwi, ale to wasz sprzęt, nie mój, każdemu wedle potrzeb.
tylko nie chciałbym żebyśmy się zamienili w amerykanów i walili z dział samobieżnych co niedzielny piknik, dla zabawy, wiecie o co mi chodzi ?
Napisano Ponad rok temu
A przy noszeniu większej ilości sprzętu (poza konsekwęcjami prawnymi) niema nic złego.
Napisano Ponad rok temu
Marecki san, zajrzyj na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tam sprowadzaja tego typu sprzęt
Aha, i to nie M4;))
M4 ma inny korpus, brak zdejmowalnec=go chwytu transportowego i dłuższą lufe z takim pedalskim zwęzeniem na jej koncu przed gwizdkiem.
to jest M933 RIS :-) Produkują tego syfu tyle że ojajebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
różnica w sumie niewielka.
generalnie tej broni powoli jest juz tyle co AK, MP5 czy G3-klonów.
M933 to nieco inna wersja M733, tyle ze ma flat topa 20mm i szyne RIS(Rail Interface System, takie coś do podwieszania spzretu). M733 o z koleji upierdolona z dwóch stron M16A2, skrcona lufa i kolba skladana. początkowo to miała być giwerka dla cołgistów-ale nie przeszło. w 91m już były M4ki a potem M4A1. M733 używali SFOD D w Mogadishu w 93cim.
(może ktoś ogldał Black Hawk Down).
Napisano Ponad rok temu
:twisted: Delta rulezzzzz!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
FAQ - Iaido
- Ponad rok temu
-
Katana
- Ponad rok temu