Nasz sprzęt (zdjęcia).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
PiterM, a co to takie male przy kluczach (lewa strona od kluczy z karabinczykiem), wyglada jak zlozony srubokret gwiazdkowy?
K_P
Aaaaa, to taka mała zabawka. SwissTech Utility Key, czyli śrubokręt płaski duży, okularowy, krzyżakowy, otwieracz do piwa
Napisano Ponad rok temu
PiterM, a co to takie male przy kluczach (lewa strona od kluczy z karabinczykiem), wyglada jak zlozony srubokret gwiazdkowy?
K_P
Aaaaa, to taka mała zabawka. SwissTech Utility Key, czyli śrubokręt płaski duży, okularowy, krzyżakowy, otwieracz do piwaoraz ostrze "combo" w jednym... więcej masz tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
.... i jeszcze hokejka, widelec, łyżka, lornetka , rożen stalowy, łyżka do opon, lewarek i kuchenka mikrofalowa...
Napisano Ponad rok temu
.... i jeszcze hokejka, widelec, łyżka, lornetka , rożen stalowy, łyżka do opon, lewarek i kuchenka mikrofalowa...
![]()
![]()
Widelec i łyżka też się znajdą... najlepiej w jednym i z tytanu. Jak nosisz w górach wszystko na plecach to nie ma jak SPORK
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko. Czy broń, którą nosicie przy pasku staracie się jakoś ukryć (chodzi mi tutaj o ubranie). Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
wyobrażasz sobie latać z giwerą jak kowboj
albo z nożem w widocznym miejscu
- zatrzymal by cie prewencyjnie kazdy patrol policji
- dostal bys w leb od pierwszych karkow
- w kazdej bramie znalazl by sie "rewolwerowiec" ktory chcial by sprawdzic czy nie jest szybszy etc.
skryte noszenie to podstawa = twoja bron jest twoim atutem = "karty przy orderach"
tylko mundurowi nosza bron na wierzchu, ale oni chodza we 2 lub 3 i pilnuja swoich plecow
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter, ten SPORK to już przegięcie, nie mów że tylko to specjalnie z TAD sprowadzałeś...
Mam go już prawie rok. Jest IDEALNY... a ściągnąłem go przy okazji. Ostatnie 10 dni mój SPORK spędził ze mną na jachcie na Mazurach i spisał się na medal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter mozy tu z tego strzelales , widzialem na zawodach maniacy AIr , ze swoich "rusznic" strzelali na odleglosc cos kolo 100 m ( i to celnie ! )
Napisano Ponad rok temu
Ale jeżeli szukasz POWERU to tylko Falcon FN8 Shrik (dwa słowa są tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) ale to koszt około 2500zł + formalności związane z indywidualnym importem broni.
A jeżeli topowy karabinek, to coś na butlę (PCP), chociażby Daystate Huntsman (circa 4 tys. zł, znajomy go ma i już kończy opis na moją stronę) czy Theoben Rapid7 mk.II (7-8 tys. zł). No, są jeszcze np. takie zabawki jak Stalker Jaguar w kal. 12,7mm (pneumatyk!) ale tu musisz wywalić minimum 2 tys. GBP plus cło, vat, akcyza i formalności. I możesz polować na jelenie
Napisano Ponad rok temu
Od tej pory używam Unimil XXL i jest git
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było za dużych nie kupować
Buahahahaha. Pozostawię to bez komentarza, bo wiem co mam
Napisano Ponad rok temu
Może poprostu kupiłeś inny model durex:
Pani magister w aptece się pomyliła albo co
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów