Nasz sprzęt (zdjęcia).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
PiterM, a co to takie male przy kluczach (lewa strona od kluczy z karabinczykiem), wyglada jak zlozony srubokret gwiazdkowy?
K_P
Aaaaa, to taka mała zabawka. SwissTech Utility Key, czyli śrubokręt płaski duży, okularowy, krzyżakowy, otwieracz do piwa oraz ostrze "combo" w jednym... więcej masz tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PiterM, a co to takie male przy kluczach (lewa strona od kluczy z karabinczykiem), wyglada jak zlozony srubokret gwiazdkowy?
K_P
Aaaaa, to taka mała zabawka. SwissTech Utility Key, czyli śrubokręt płaski duży, okularowy, krzyżakowy, otwieracz do piwa oraz ostrze "combo" w jednym... więcej masz tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
.... i jeszcze hokejka, widelec, łyżka, lornetka , rożen stalowy, łyżka do opon, lewarek i kuchenka mikrofalowa...
Napisano Ponad rok temu
.... i jeszcze hokejka, widelec, łyżka, lornetka , rożen stalowy, łyżka do opon, lewarek i kuchenka mikrofalowa...
Widelec i łyżka też się znajdą... najlepiej w jednym i z tytanu. Jak nosisz w górach wszystko na plecach to nie ma jak SPORK
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko. Czy broń, którą nosicie przy pasku staracie się jakoś ukryć (chodzi mi tutaj o ubranie). Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
wyobrażasz sobie latać z giwerą jak kowboj
albo z nożem w widocznym miejscu
- zatrzymal by cie prewencyjnie kazdy patrol policji
- dostal bys w leb od pierwszych karkow
- w kazdej bramie znalazl by sie "rewolwerowiec" ktory chcial by sprawdzic czy nie jest szybszy etc.
skryte noszenie to podstawa = twoja bron jest twoim atutem = "karty przy orderach" - dotyczy to kazdej broni
tylko mundurowi nosza bron na wierzchu, ale oni chodza we 2 lub 3 i pilnuja swoich plecow
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter, ten SPORK to już przegięcie, nie mów że tylko to specjalnie z TAD sprowadzałeś...
Mam go już prawie rok. Jest IDEALNY... a ściągnąłem go przy okazji. Ostatnie 10 dni mój SPORK spędził ze mną na jachcie na Mazurach i spisał się na medal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter mozy tu z tego strzelales , widzialem na zawodach maniacy AIr , ze swoich "rusznic" strzelali na odleglosc cos kolo 100 m ( i to celnie ! )
Napisano Ponad rok temu
Ale jeżeli szukasz POWERU to tylko Falcon FN8 Shrik (dwa słowa są tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) ale to koszt około 2500zł + formalności związane z indywidualnym importem broni.
A jeżeli topowy karabinek, to coś na butlę (PCP), chociażby Daystate Huntsman (circa 4 tys. zł, znajomy go ma i już kończy opis na moją stronę) czy Theoben Rapid7 mk.II (7-8 tys. zł). No, są jeszcze np. takie zabawki jak Stalker Jaguar w kal. 12,7mm (pneumatyk!) ale tu musisz wywalić minimum 2 tys. GBP plus cło, vat, akcyza i formalności. I możesz polować na jelenie
Napisano Ponad rok temu
Od tej pory używam Unimil XXL i jest git
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było za dużych nie kupować
Buahahahaha. Pozostawię to bez komentarza, bo wiem co mam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Może poprostu kupiłeś inny model durex:
Pani magister w aptece się pomyliła albo co
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-