Fighter
Napisano Ponad rok temu
CLEAVER
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze jedno pytanko off-topic.
Czy można gdzieś kupić balisonga droższego niż 30PLN ale nie droższego niż powiedzmy 120 PLN ( chodzi po prostu o to żeby nie był tandetą ) . Bo ja widziałem tylko albo ruski szmelc albo customy kosztujące fortunę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dobrze pamietam to chyba Chinczycy niezle machali tasakami ...Hmm nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie jest nóż. Nawet podpis wskazuje że to po prostu tasak. Służy do ... rąbania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektorzy lubia wlasnie trzymac w lapach cos mocniejszego.
Napisano Ponad rok temu
W Polsce to Herbertz (lub coś koło tego ;-) ) za od 80 do 120 zł. Cieżkie z ostrzem chisel, ja mam akurat tanto. Bywają po różnych sklepach.Mam jeszcze jedno pytanko off-topic.
Czy można gdzieś kupić balisonga droższego niż 30PLN ale nie droższego niż powiedzmy 120 PLN ( chodzi po prostu o to żeby nie był tandetą ) . Bo ja widziałem tylko albo ruski szmelc albo customy kosztujące fortunę.
A w sieci to chyba [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Polsce to Herbertz (lub coś koło tego ) za od 80 do 120 zł. Cieżkie z ostrzem chisel, ja mam akurat tanto. Bywają po różnych sklepach.
Jeszcze z dobrych balisongow to moze Jaguary ... tez mozna u nad dostac.
Chyba mi sie odwidziały balisongi, bo to zbyt skomplikowana konstrukcja Za leniwy na trening jestem... Przydałoby sie wtedy zapisać na Kalaki.... Nie chce mi sie do Leśnicy jeździć
A zwykłym fixem już coś chociaż potrafię i cały czas siem uczem...
No właśnie, nie mam też żadnego konkretnego fightera. Problem w tym że jestem stroszkę biedny ostatnio( no może nie aż tak, ale mam sporo wydatków ) i nie zapowiada sie żeby to sie w najbliższym czasie zmieniło.
Myślałem, żeby kupić sobie Polkowskiego z CRKT... na to mnie akurat stać, ale do tego znowu przydałaby sie jakaś sensowna ostrzałka, a to kolejne PLN-y... Muszę szukać w naprawdę tanich produktach
Co sądzicie o tym ?
Nóż myśliwski Muela
nr kat. CAMPERO
Nóż wykonany ze stopu molibdenu i wanadu w skórzanym futerale na pasek.
Waga: 290 g
Długość:
- rękojeści 130 mm
- ostrza 180 mm
Cena: 157 zł
Tak, wiem Muela śmierdzi, przehartowuje noże i jest wogóle fe .... Ale czy ten nożyk jest na prawde aż tak zły? Nie były wykorzystywany do wyważania drzwi, rzucania, podważania płyt chodnikowych i włazów od studzienek kanalizacyjnych, ani też do cięcia rurek. Czasem tylko najwyżej jakiś sznureczek... albo naostrzyć patyczek...
Ale przede wszystkim używany byłby ( albo, jeśli Bóg da - nie byłby ) do delikatnych prac w stylu cięcia mięska...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seiken
- Ponad rok temu
-
Walka nozem
- Ponad rok temu